Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küzdenétek ezért a kapcsolatért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdenétek ezért a kapcsolatért?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyjából 1 éve együtt is élünk. Nagyon szeretem őt, boldogok vagyunk és ha vége lenne a kapcsolatunknak az lelkileg nagyon kikészítene engem, mert szerelmes vagyok belé. Anno nehezen indult a kapcsolatunk, mert mikor megismertük egymást ő akkor jött ki egy bonyolult és nehéz kapcsolatból, nagyon szerette a lányt és ez fordítva is igaz volt elvileg, de nem működött a dolog. A lány szerette szórni a pénzt és sok mindent másképp láttak ezért lett vége köztük. Amikor megismertem a barátomat sokat mesélt a lányról meg úgy az egész kapcsolatról, mert akkor még fogalmunk se volt arról, hogy mi valaha együtt leszünk. Mondta, hogy az ágyban tökéletes és jó a humora, nagyon pozitív személyiség és ami a leginkább megfogta benne a barátomat, hogy nagyon szereti a focit és ez egy közös pont volt. Rég került már szóba ez a lány köztünk, de múlthét vasárnap a semmiből előkerült, mert volt valami angol meccs és valami 7-0ás eredmény lett aztán emiatt írt rá a csaj. Hát, én elég szépen kiakadtam és kértem, hogy tiltsa le, de nem tette viszont néhány üzenet után nem is írt neki vissza. A héten elég sokat beszélgettünk erről, mondta a barátom, hogy őt már nem érdekli az exe, nem is érti miért írt rá stb. Erre most nem rég látom, hogy nagyon pötyög a telóján és kérdeztem kivel beszél? Először el se akarta mondani, de végül kinyögte, hogy a lánnyal és azt is, hogy most ő írt rá, állítólag megint egy meccs miatt. Meg is mutatta és tényleg a fociról meg valami 11-esről beszélgettek, de engem ez akkor is bánt. Millió barátja van, akivel beszélhetne ezekről, miért az exével kell? Elkezdtünk vitatkozni és olyanokat mondott, hogy szeret engem meg jó szerinte is a kapcsolatunk, de felkavarta, hogy írt neki a lány meg, hogy még hatással van rá.

Nagyon rosszul esett, de én emiatt nem akarom eldobni a 2 évünket és gondolkozom, hogy írok a csajnak és nem hagyom annyiban, hogy ő most így nyomulni kezdett. Közben viszont elég gáz, hogy ma a barátom írt neki és lehet, hogy olyan pasiért nem is kár, akit vinni lehet. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2023. márc. 11. 17:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szétmennek, hiszen csak a szex és a foci tartotta őket össze. Ne sajnáld azt a hazug disznót, inkább arra figyelj oda, hogy olyan pasival soha többet ne kezdj ki aki az exet siratja, mert nem éri meg.

Lehet ők szétválnak te meg boldog leszel valaki mással!

2023. márc. 11. 22:36
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy beleneztel az instaba, vagy hogy derült ki?
2023. márc. 11. 22:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Mocskos dögök. Kérdező tudom, hogy most fáj. Úgysem lesz hosszú életű, ha már egyszer sz*r volt, akkor most milyen lenne? Ha netán vége lenne, és vissza menne könyörögni az a p*csfej, akkor nehogy szóba állj vele. Két jellemtelen f*sz megérdemli egymást.

Tanulj belőle, ezeket kerüld el jó messzire, tiltsd le őket mindenhonnan. Ne sírj kérdező, ezek az se érdemlik meg, hogy egy rohadt könnyet hullajts. Hát gusztustalanok, örülj, hogy megszabadultál egy ilyen senkiházitól.

2023. márc. 11. 22:47
 34/37 A kérdező kommentje:
Hát, igen nem szép dolog, de belenéztem. Éreztem, hogy valami nem okés és nem számítottam amúgy rá, hogy találok valamit, de nem tévedtem. Ezelőtt sose néztem bele a telefonjába pedig úgy látszik kellett volna...
2023. márc. 11. 22:52
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Hiába a női megérzés létező dolog. /Szakitottal vele, ugye? Amúgy úgy kellett volna, hogy mint aki nem tud róla, hogy ott is cseveg vele, hanem inkább úgy, hogy nem vagy te pótlék, te az első vagy és ha neki ő fontosabb, akkor hajrá!Nah de ha visszakönyörgi magát, mert vissza fogja, akkor tedd helyre./
2023. márc. 11. 22:59
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként gondolhattuk volna mindannyian, hogy régóta folyik ez... Mutogatta az üzeneteket! 😂

Óriási jel, hogy vaj van a füle mögött...

2023. márc. 11. 23:01
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tartja tiszteletben hogy téged ez zavar hogy az exével chatel beszelget (ami nalam instant red flag) akkor ő nem szeret igazan. Mondani konnyu hogy szeret de szamomra az csak ures szavak, tettekben nyilvanul meg hogy igazabol ki is szereti a masikat.
2023. márc. 12. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!