Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küzdenétek ezért a kapcsolatért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdenétek ezért a kapcsolatért?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyjából 1 éve együtt is élünk. Nagyon szeretem őt, boldogok vagyunk és ha vége lenne a kapcsolatunknak az lelkileg nagyon kikészítene engem, mert szerelmes vagyok belé. Anno nehezen indult a kapcsolatunk, mert mikor megismertük egymást ő akkor jött ki egy bonyolult és nehéz kapcsolatból, nagyon szerette a lányt és ez fordítva is igaz volt elvileg, de nem működött a dolog. A lány szerette szórni a pénzt és sok mindent másképp láttak ezért lett vége köztük. Amikor megismertem a barátomat sokat mesélt a lányról meg úgy az egész kapcsolatról, mert akkor még fogalmunk se volt arról, hogy mi valaha együtt leszünk. Mondta, hogy az ágyban tökéletes és jó a humora, nagyon pozitív személyiség és ami a leginkább megfogta benne a barátomat, hogy nagyon szereti a focit és ez egy közös pont volt. Rég került már szóba ez a lány köztünk, de múlthét vasárnap a semmiből előkerült, mert volt valami angol meccs és valami 7-0ás eredmény lett aztán emiatt írt rá a csaj. Hát, én elég szépen kiakadtam és kértem, hogy tiltsa le, de nem tette viszont néhány üzenet után nem is írt neki vissza. A héten elég sokat beszélgettünk erről, mondta a barátom, hogy őt már nem érdekli az exe, nem is érti miért írt rá stb. Erre most nem rég látom, hogy nagyon pötyög a telóján és kérdeztem kivel beszél? Először el se akarta mondani, de végül kinyögte, hogy a lánnyal és azt is, hogy most ő írt rá, állítólag megint egy meccs miatt. Meg is mutatta és tényleg a fociról meg valami 11-esről beszélgettek, de engem ez akkor is bánt. Millió barátja van, akivel beszélhetne ezekről, miért az exével kell? Elkezdtünk vitatkozni és olyanokat mondott, hogy szeret engem meg jó szerinte is a kapcsolatunk, de felkavarta, hogy írt neki a lány meg, hogy még hatással van rá.

Nagyon rosszul esett, de én emiatt nem akarom eldobni a 2 évünket és gondolkozom, hogy írok a csajnak és nem hagyom annyiban, hogy ő most így nyomulni kezdett. Közben viszont elég gáz, hogy ma a barátom írt neki és lehet, hogy olyan pasiért nem is kár, akit vinni lehet. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2023. márc. 11. 17:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Először is:küzdeni?!Küzdeni meg akarni a toaletten kell,sehol máshol...

Másrészt:milyen kapcsolat ez,ahol ilyen probléma egyáltalán felmerülhet,már megbocsáss???Ez baromi megalázó!...

2023. márc. 11. 18:54
 22/37 anonim ***** válasza:
23%
Szülés közben is "küzdesz" hogy kibírd :D
2023. márc. 11. 19:09
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Mondta, hogy az ágyban tökéletes és jó a humora, nagyon pozitív személyiség és ami a leginkább megfogta benne a barátomat, hogy nagyon szereti a focit és ez egy közös pont volt."

Leforditom: A szex még most is tökéletes lenne, ezért is hat rá és a foci miatt is szeretett bele nagyon!

"Anno nehezen indult a kapcsolatunk, mert mikor megismertük egymást ő akkor jött ki egy bonyolult és nehéz kapcsolatból, nagyon szerette a lányt és ez fordítva is igaz volt elvileg, de nem működött a dolog. A lány szerette szórni a pénzt és sok mindent másképp láttak ezért lett vége köztük."

Ezt is lefordítom: Hiába a foci nem fog köztük működni úgysem, de a foci és a szex miatt megcsal vagy szakít veled érte!

Tehát döntsd el, hogy szereted-e önmagad, tiszteled-e saját magad, mert ígyis-úgyis pórul jársz! Rajtad múlik...

2023. márc. 11. 19:15
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy érzem álltatod magad. Vagy nem érted a különbséget az igazi szerelem és a 'ló nincs szamár is jó, elmondom neki és megjátszom, hogy szeretem naponta ezerszer is ha kell' között.
2023. márc. 11. 19:21
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Marhára boldogok lehettek tényleg, ha szükségét érzi egy meccs kifogással ráírni az exére. Itt csak te érezted boldognak a kapcsolatot. Ne áltasd magad, semmi értelme.

Én szépen elengedném a pcsába a csávót. Azt meg kvára leszarom, hogy sikerül vagy nem nekik újra. Ez már nem az én gondom. Az viszont igen, hogy ne nézzenek hülyének. Igen anyukám, téged nagyon megvezethetőnek tartanak. Ideje ezzel szembenézned. Szedd össze magad, mert még kva sokat fogsz kínlódni ezzel a párossal. De ha ez kell, akkor csináld, de csendben. Nem lehet mindenkit megmenteni önmagától, és nem is érdemes. Ilyen csélcsap fszt találsz még ezret, ha ez olyan vonzó, de a farka neki sem aranyból van az tuti.

2023. márc. 11. 19:59
 26/37 anonim ***** válasza:
93%
Hat figyelj. Tapasztalatbol mondom mint aki ugyanebben volt, engedd el.En azert kuzdottem mert hazassag volt es ket gyerek, de amikor mar szenvedsz, kerni kell hogy ne bantson mg valamivel, sot tiltatni az exet, ott meg te fogsz kijonni hisztis picsanak, aki mindenkitol el akarja tiltani.ne, ne probald meg mert en is ezt csinaltam, hogy allandoan probaltam tiltatni, szabalyokat hozni mert o nem tudott viselkedni. Ne tedd. Nem a te dolgod megnevelni,majd a tapasztalat megneveli.a te dolgod hogy otthagyd. Ha most elmesz, siman lehet, hogy o us atgondolja a kapcsolatotok es nem fogsz neki hianyozni. Engedd el.
2023. márc. 11. 21:13
 27/37 A kérdező kommentje:

Na, hát mint az kiderült az este folyamán, úgy át vagyok b@sz-va, mint még soha. Ez a nyomorult mutogatta nekem a messenger beszélgetést csak, hogy a lényeg nem ott volt, hanem instán, ahol már hetek óta beszélnek! Nem rég volt egy fradi meccs itt /debreceniek vagyunk/ és arra nem a haverjaival ment, mint ahogy én azt tudtam hanem ezzel a mocskos ribivel. Hihetetlen, hogy így át tudott verni és ma is simán a szemembe hazudott. És a csaj azért írt neki múlthéten messengeren is, mert úgy volt megbeszélve, hogy majd így fogják beadagolni nekem is meg a csaj pasijának is, hogy hát ők újra egymásra találtak. Agyam eldobom, én a lelkem kitettem ezért a srácért meg a kapcsolatunkért és ő közben így átvert. Nem az a baj, hogy szerelmes belé, bár azt sem értem, hanem az, hogy velem ezt volt szive megtenni heteken át és most is azon mesterkedett, hogy átvágjon. Néhány órája még azt írtam itt is, hogy szerelmes vagyok belé, de jelenleg elmondhatatlanul gyűlölöm.

Köszönöm a válaszokat, de igazatok volt, itt nincs miért küzdeni.

2023. márc. 11. 22:19
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kérdező!

De hidd el jobb, hogy most kiderult az egész, mint később (amikor "nemcsak" érzelmileg, de fizikai szinten is megcsalt volna, bár még az is kétséges, hogy nem-e volt olyan téren is hűtlen!). Nyalogasd sebeid és netán visszakullogna szépen, neutrálisan, angolosan dobd ki!

Ne aggódj, jön jobb ezerszer nála! :)

2023. márc. 11. 22:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez vigasztal, nem lesz a kapcsolatukbol semmi. Nem hiaba lett ennek vege, a problemak ugyanugy ott lesznek ahogy eddig is. Sot, volt kozte ket ev, ami megtorte a kapcsolatuk fejlodeset. Ez csak fellangolas lesz, semmi tobb. Nagy remenyekkel vagnak bele, de nem fog sikerulni. Ha tenyleg egymashoz valok, akkor a valahol most lett volna az eskuvojuk, most jonne a gyerek. De a szex es foci es felszinesseg tartja oket egyutt, nem az ami csaladhoz kell. Vissza ne fogadd, csak rohogj rajtuk!! Egy even belul szetmennek, a nyakam teszem ra.
2023. márc. 11. 22:31
 30/37 A kérdező kommentje:

Engem már nem érdekel az sem, ha együtt rohadnak meg, úgy is megérdemlik egymást, jellemtelen féreg mindkettő.

Köszönöm a bíztatást, most úgy fáj ez az egész, hogy majd kiszakad a szivem és millió kérdés van a fejemben, de tudom, hogy idővel majd jobb lesz és legalább nem tud tovább össze-vissza hazudozni.

2023. márc. 11. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!