Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti küzdenétek még ezért a kapcsolatért?
Párommal már több, mint 5 éve együtt vagyunk. Pár havonta tudunk találkozni, mert ő külföldön él és egyetemre jár. Az utóbbi időkben viszont fokozatosan, de kezdett bennem megfakulni a dolog. Nehezen megy a kommunikáció amióta mester képzésen van, vannak napok, hogy egyáltalán nem beszélünk. Eleinte nagyon zavart, de ha fel mertem hozni, mindig én jöttem ki belőle rosszul, hogy ő elfoglalt meg otthon is befogják ezt meg azt csinálni a ház körül (egyelőre még otthon lakik) és nincs ideje meg hát mennyire ideges és stresszes. Ezt meg is értem, de azt már nem, hogy egy pár percet sem képes rám szánni egy nap... Anno minden olyan jól működött, szerettük egymást és terveztük a közös jövőt... de én már semmit se tudok és kiüresedtem, nem érzem már azt, mint annak idején. Legutóbb mikor találkoztunk, ölelésen kívül semmi se esett jól amit szóvá is tett, de azt mondtam ez csak átmeneti. De már látom nem az. Annyira bánt a dolog, minden jól ment, boldogok voltunk és ez mind mintha a semmivé vált volna egyenlővé. Ő azt mondja szeret még. Ti mit tennétek a helyemben? Annyira ki vagyok készülve, egy űr van bennem ami nagyon fáj...
26/N ő 24/F
Milyen kapcsolat...??? Ez nem az már rég.
Engedd el, és legyél boldog.
Csak az idődet vesztegeted.
Szerintem beszéld meg vele.Legyél te is kicsit megêrtőbb hisz azt ìrod kemény időszakot él a tanulmányai miatt.Pont az ilyen keményebb időszakok edzik meg a kapcsolatokat:)
Azt az időt pedig amit együtt töltötök próbáljátok minél tartalmasabban és romantikusabban csinálni
Te már tudod jól, hogy mit akarsz.
Csak mindenhonnan megerősítést vársz. Noss én is azt mondom, hogy ennek annyi.
Mondd ezt el neki! Mondd el, hogy nem érzed számára olyan értékesnek magad mint régen, hogy szeretethiányod van, szeretnéd ha éreznéd, hogy igenis törődik veled.
Ha ezt elmondod, és tényleg szeret, akkor nagyon össze fogja kapni magát, mert rájön, mennyire magadra hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!