Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küzdenétek ezért a kapcsolatért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdenétek ezért a kapcsolatért?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyjából 1 éve együtt is élünk. Nagyon szeretem őt, boldogok vagyunk és ha vége lenne a kapcsolatunknak az lelkileg nagyon kikészítene engem, mert szerelmes vagyok belé. Anno nehezen indult a kapcsolatunk, mert mikor megismertük egymást ő akkor jött ki egy bonyolult és nehéz kapcsolatból, nagyon szerette a lányt és ez fordítva is igaz volt elvileg, de nem működött a dolog. A lány szerette szórni a pénzt és sok mindent másképp láttak ezért lett vége köztük. Amikor megismertem a barátomat sokat mesélt a lányról meg úgy az egész kapcsolatról, mert akkor még fogalmunk se volt arról, hogy mi valaha együtt leszünk. Mondta, hogy az ágyban tökéletes és jó a humora, nagyon pozitív személyiség és ami a leginkább megfogta benne a barátomat, hogy nagyon szereti a focit és ez egy közös pont volt. Rég került már szóba ez a lány köztünk, de múlthét vasárnap a semmiből előkerült, mert volt valami angol meccs és valami 7-0ás eredmény lett aztán emiatt írt rá a csaj. Hát, én elég szépen kiakadtam és kértem, hogy tiltsa le, de nem tette viszont néhány üzenet után nem is írt neki vissza. A héten elég sokat beszélgettünk erről, mondta a barátom, hogy őt már nem érdekli az exe, nem is érti miért írt rá stb. Erre most nem rég látom, hogy nagyon pötyög a telóján és kérdeztem kivel beszél? Először el se akarta mondani, de végül kinyögte, hogy a lánnyal és azt is, hogy most ő írt rá, állítólag megint egy meccs miatt. Meg is mutatta és tényleg a fociról meg valami 11-esről beszélgettek, de engem ez akkor is bánt. Millió barátja van, akivel beszélhetne ezekről, miért az exével kell? Elkezdtünk vitatkozni és olyanokat mondott, hogy szeret engem meg jó szerinte is a kapcsolatunk, de felkavarta, hogy írt neki a lány meg, hogy még hatással van rá.

Nagyon rosszul esett, de én emiatt nem akarom eldobni a 2 évünket és gondolkozom, hogy írok a csajnak és nem hagyom annyiban, hogy ő most így nyomulni kezdett. Közben viszont elég gáz, hogy ma a barátom írt neki és lehet, hogy olyan pasiért nem is kár, akit vinni lehet. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2023. márc. 11. 17:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerelmes beléd, még mimimum táplál érzéseket iránta, vagy ő belé szerelmes.

2 év kidobas? Bele se kellett volna kezdeni. Te pazarolod el az időd olyan pasasra, akinek csak vagy.

Rakd ki, hagyj jöjjön vele össze, ne félj utána visszasírja magát nálad! Nyugodtan elkuldheted! :D

Mindig az kell aki elérhetetlen, nem fog nekik működni nemhiába exek, aztán neked megy könyörögni szinte biztos te meg zavard el akkor is. :D

2023. márc. 11. 17:41
 12/37 anonim ***** válasza:
81%
Valószínű az exe magányos a párkapcsolatában, különben nem írogatna a barátodnak. Mivel ez valószínű nem fog változni, mert a barátod nem képes letiltani, így még biztos írogatni fog neki. Ha erre képtelen hogy lerendezze, mondd meg neki hogy neked ez így nem fér bele, vagy szüneteltessétek egymást, vagy kezd el keresni egy új párt...
2023. márc. 11. 17:47
 13/37 anonim ***** válasza:
95%

Mit kell itt szünetet tartani? A szünet alatt megrakja az exet, vagy más csajt míg a kérdező kisirja a szemét! Visszafogadnád kérdező, hogy tudod másokban landolt? Megmondta őszintén, hogy felkavarta, akkor szerinted ha adna neki zöld utat a csaj nem menne bele? Persze, hogy igen.

Hiszen VELED VAN, DE VELE ÍRKÁL! Szakítani kell, jó neked a másodhegedűs szerepe?

2023. márc. 11. 17:51
 14/37 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen könnyű lenne, ahogy írod kedves #11. Nekem ő életem szerelme, boldogok vagyunk együtt és sokszor bizonyította már, hogy ő is szeret. Mióta együtt vagyunk sose hozta szóba a lányt, csak előtte mesélt róla és vasárnap amikor ráírt akkor is egyből mutatta nekem meg mondta, hogy nem tudja most mit akar a csaj, de őt már nem érdekli. Ma meg már azt mondja hatással van rá...komolyan nem értem őt.
2023. márc. 11. 17:52
 15/37 A kérdező kommentje:
Igazatok van és én is tudom, hogy ez így nem jó. Viszont nekik a kapcsolat nem működött, arra nem lehet alapozni, hogy mindketten foci-őrültek és amúgy is a lánynak ugyanúgy van barátja. Plusz ideadta a telefonját a barátom és semmi másról nem beszéltek csak erről, se a lány, se ő nem próbált másról írkálni. Nem tudom elhinni, hogy inkább lenne vele, mint velem.
2023. márc. 11. 17:58
 16/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem érdekelné a másik lány, akkor már letiltotta volna mindenféle felületről kezdjük itt és hogyha nem az a fajta, aki tilt akkor nem írt volna vissza még egy betűt se letiltotta volna miattad, vagy megirta volna neki, hogy: "Bocsi, de párom van,nincs miről tárgyalnunk, a múltban vagy ő pedig a jövőm!Többet ne írj!"

Megtette? Nem, inkább irkal vele. Mire enged következtetni? Hogy érez iránta valamit, akár csak szexuális téren, vagy a legrosszabb esetben még mindig szerelmes belé, esetleg a kudarc, hogy nem működött hiába harcolt vezérli.

De ha egyszer téged szeret és becsül, akkor nem áll elő játszani az összezavarodott, hazudozó frátert. Ha te nem vetted volna észre, hogy potyog szerinted tudnál róla, hogy tartja vele a kapcsolatot? Nem, hiszen kérted, hogy tiltsa le!

Önző fiú, aki csak magára gondol, ha minimum tisztelne téged, akkor szakítana veled (sőt nem is lenne veled)! De ő addig megtart míg a lány nem egyezik bele, vagy nem kínálja fel magát neki csak szexre, vagy kapcsolatra! És te ilyen személyért akarsz harcolni meg a harmadiknak írni? Miért nem veszed észre, hogy végig te voltál a mellékszereplő ebben a történetben? Hiába vagy szerelmes belé, hogyha ő nem szerelmes beléd! És ha te nem is teszed ki ő kifog tenni téged ha nem is ő miatta, de más nő miatt úgyis fog! Ez olyan biztos mint hogy holnap vasárnap lesz.

2023. márc. 11. 18:05
 17/37 anonim ***** válasza:
25%
Veled nem tud beszélni a fociról az exszel igen. Ha ez neked ekkora problémát okoz, nem neked való ez a párkapcsolatosdi. Jobban éreznéd magad, ha ilyenkor a haverokkal menne el sörözni, és megbeszélni? Nem, ezt nem hiszem.
2023. márc. 11. 18:07
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

"Plusz ideadta a telefonját a barátom és semmi másról nem beszéltek csak erről, se a lány, se ő nem próbált másról írkálni. Nem tudom elhinni, hogy inkább lenne vele, mint velem."

" Először el se akarta mondani, de végül kinyögte, hogy a lánnyal és azt is, hogy most ő írt rá, állítólag megint egy meccs miatt."

Akkor miért nem akarta elmondani, ha a fociról volt szó? Mert tudja, hogy nem örülnél neki, és el akarta titkolni. De mivel rákérdeztél muszáj volt felelnie. Nagyon jól tudja, hogy ez téged bánt, de attól még csinálja.

Ha nem érdekelné egy fikarcnyit se, akkor írogatna vele szerinted? Ő maga mondta, hogy felkavarta. Ha nagyon zavarná, akkor megszüntetné az írogatást, letiltaná. Kapcsolatban semmi szükség nincs rá, hogy valaki az exnek írogasson. A csajnak is a saját palijával kéne foglalkozni, meg a te pasasodnak meg veled. Egyik is meg a másik is nem tiszteli a saját párját.

Keresgetik egymást. A pasasodnak meg érzései vannak, ha nem lenne, akkor nem kavarta volna fel.

2023. márc. 11. 18:09
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem a foci a gond utolsó...

Azt írta, hogy felkavarta az ex, te tényleg ennyire hülye vagy már bocs?

2023. márc. 11. 18:09
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
(17-re értem)
2023. márc. 11. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!