Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mennyire ciki, ha az egyik fél nem tud felelni a párja azon kérdésére, hogy a körnek mennyi szimmetria tengelye van?

Figyelt kérdés
Valóban érezze emiatt rosszul magát az ember?
2023. márc. 9. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell, hogy rosszul érezze magát, de ha ekkora gondolkodásbeli és műveltségbeli különbség van köztetek, akkor nem illetek össze.
2023. márc. 9. 22:49
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
11. De ennek mi köze a kapcsolathoz? Én pl. hülye vagyok a matekhoz, de kiváló a történelemben. Mondjuk te vagy a párom. Ha kérdezek tőled 2 történelmi dolgot, te meg nem tudod, akkor buta senki vagy, és kevés vagy hozzám? Dobjalak ki?
2023. márc. 9. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

#12 Na, ez az.Ismerek olyan zseni matekost, akinek humán tárgyakból alapvető dolgokról sincs halvány fogalma sem.Semmi tudása nincs irodalomból, történelemből, egy idegennyelvet nem tudott soha megtanulni.

Ilyeneket ír az egyelőre helyett, hogy "egyenlőre", ráadásul így is mondja.Az az ember hozzám képest egy fatuskó minden téren, én meg hozzá képest matekból vagyok az.Ennyi.

2023. márc. 10. 01:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ciki. Nagyon is.
2023. márc. 10. 04:53
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
De amúgy a mai világban ez miért számít cikinek? Nem tudom, de ott a kezemhez nőve a telefon úgyis, fél perc alatt megtudom. Most a kérdés kedvéért megnéztem guglin, okosabb lettem ennyivel is, de nem gondolnám, hogy ezt a fajta tudást valaha az életben még használni fogom. 30 éves vagyok, amit egykor az iskolában megtanultam (és tanultam sokat, kitűnő voltam gimiben végig, 92 és 98%-os emelt szintű érettségikkel meg mindennel), azokat mára már k-ra elfelejtettem, mert az ilyen jellegű tudásnak akkor van értelme, ha használod. A történelmi trivia is ugyanilyen, ki vezette az X csatát és melyik évben volt az Y ostrom, vagy az irodalmi tények, hogy ki írta ezt vagy azt a verset ésatöbbi. Akit érdekel, az ugye ezeknek folyton utánajár meg benne van ebben aktívan, de aki csak az iskolában tanulta, mert kellett, annak ez nem lesz maradandó tudásanyag, mert soha az életben nem fogja használni a továbbiakban.
2023. márc. 10. 07:45
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
Hasonló a hasonlóval, intelligencia terén is. Egy betanított szalagmunkást nem hiszem, hogy zavarna az ilyesmi (bár valószínűleg nem is tenne fel ilyen kérdést). Engem, mint diplomás embert, zavarna.
2023. márc. 10. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
#16 Nos, én diplomás vagyok, ráadásul mérnök... és pont letojom, hogy egy nő tudja-e erre a kérdésre a választ, vagy sem. Nemes egyszerűséggel azért, mert semmit nem ad hozzá az adott nő értékéhez, lévén erre a tudásra a mindennapokban abszolút nincs semmi szüksége.
2023. márc. 10. 11:17
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Kezdem érteni, hogy sok diplomás, önjelölt "értelmiségi", miért van egyedül.
2023. márc. 10. 12:43
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Ez nem cikiség kérdése, hanem intellektuális összeillés. Kérdés hatására megtudakoltam páromtól, és helyes választ adott 😃 szóval jól választottam párt. Mert nekem ez fontos, hogy a párom tájékozott legyen.

Akinek nem fontos, és együtt tud lenni egy műveletlen emberrel, annak nem fog számítani, akinek meg számít, az nem lesz sokáig együtt egy olyannal, akivel nem illik össze. Ilyen egyszerű...

2023. márc. 11. 04:51
 20/20 anonim ***** válasza:
#17 Erre a konkrét dologra nyilván semmi szükséged nem lesz soha az életben, hacsak nem ilyesmivel foglalkozol. Viszont elég jó képet ad az ember intelligenciájáról.
2023. márc. 11. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!