Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyire ciki, ha az egyik fél nem tud felelni a párja azon kérdésére, hogy a körnek mennyi szimmetria tengelye van?
Max matekórán kellene emiatt cikinek érezze valaki magát. Egy kapcsolatban ahol tisztelik egymást, elfogadják hogy bizonyos témákban nem mindenki mozog otthonosan.
Ez olyan, hogy pl én nem tudok megszerelni egy zárat, de a párom igen… ő nem tudja mi az a rántás, én meg igen. Emiatt kellene fikázzuk egymást?
Ebben max az a ciki, hogy en kettes voltam matekbol, de ez egy tipik jozan paraszti eszes kerdes, ha kb 20 masodpercet gondolkodsz, rajossz, hogy vegtelen. Nem matektudas kerdese.
De egyebkent meg nyilvan nem ez szamit a kapcsolatban, de EZ a konkret kerdes azert felvet nehany tovabbit.
Ismertem anno egy srácot, aki az "Ez a lámpa gyengén világít" mondatot úgy fejezte ki, hogy "A világítótest fényszórási képessége gyenge" és mindig mindenkit kijavított, hogy a puskán a "ravasz" az nem helyes, mert az "elsütőbillentyű". Na, az ő kapcsolatában eltudom képzelni, hogy ez a kérdés felmerül.
Igaz ő azt gondolta, hogy a szomszédai megakarják ölni rádióaktív sugarakkal, szóval nem hiszem, hogy ilyen szituációba kerülne :D
Hát én most nagyon rosszul érzem magam 😵 Asse' tudom mi az a szimmetria tengely, nemhogy azt hogy a körnek mennyi van belőle 🫣
😅
Eszembejtutott egy hasonlóan értelmes kérdés, amire "ciki" nem tudni a választ :D
"Az elmúlt 1000 esztendőben hányszor volt szökőév, ha ha a valós szökőévek számát 30-al beszorozzuk, majd az egészből négyzetgyököt vonunk"?
Égető kérdések, amelyekre sosem kapunk választ :(
Nem tudom.
De van a garázsomban egy Ford Mustang.
Na? Szerinted milyen vastagon xarom telibe a kör izéjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!