Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek ennyire szimmetriátlan az arca, nagy hátrányban van az ismerkedés során?
Ilyesmi eltorzult állkapcsom van, emellett az orrom is elég durván ferde, ami nagyon látszik is. Ha a képre néztek, akkor a jobb oldali irányban van elhajolva az orrom. Ez mennyire nagy hátrány?
Ez a te képed?
Én nem látom, amit leírtál. Talán a jobb szemed kisebb, mint a bal.
Egyébként ha lenne is aszimmetria, nincs vele nagy gond. Ha első ránézésre feltűnő is, az emberi agy olyan, hogy egy idő után "korrigálja" az eltérést és már nem lesz feltűnő. A vicces az, ha ezután egy tükrözött képet mutatunk ugyanarról az emberről, nagyon durván kijön az eltérés, mert az agyad arra is ráteszi a korrekciót és ilyenkor 2x-esnek látszik az eltérés.
Akkor privátba küldd.
Mindenkinek van testkepzavara.
Elején en is igy voltam, megis sokaknak tetszettem :)
Senkinek sem teljesen szimmetrikus az arca.
Nekem pl a jobb arcfelemen minden nagyobb, mint a másikon. A fülem a leglátványosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!