Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat kérdés?
2 hónapja járok egy férfivel, akivel csak heti egyszer tudunk találkozni, akkor viszont általában együtt töltjük a hétvégét. Sosem voltam még távkapcsolatban, és az a helyzet, hogy mikor együtt vagyunk, olyankor érzem hogy szeret mert az öleléseivel és csókjaival éreztetni, viszont a hét többi napján nem érzem, azt sem hogy hiányolna. Nagyon elfoglalt, ki sem lát a melóból, így érhető, hogy kevesebbet gondol rám mint én rá, de szóban és írásban egyáltalán nem fejezi ki az érzéseit irántam. Így nem érzem hogy szeret és mindig elkezdek azon aggódni hogy biztos akar-e engem. Ugyanakkor minden egyes nap rám ír messengeren és végigcseteljük a napokat...tudunk mindenről ami a másikkal történik, mindent megoszt velem.. de ezek a beszélgetések olyanok mintha egy baráttal beszélgetnék mert nincs benne semmi romantika, semmi flört. A legelején az udvarlási fázisban még sokat bókolt írásban, de már nagyon ritkán, igaz az elején még laza volt neki a meló, most meg tényleg teljesen el van havazva. Szóval néha elbizonytalanodom, vannak-e érzései irántam, de ha nem lennének, gondolom nem keresne napi szinten és nem beszélgetnénk át a napokat, nem? Szerintetek szóvá tegyem neki, hogy nekem szükségem lenne több megerősítésre? Eddig azért nem mondtam neki, mert nem akartam hogy azért mondjon "szépeket" mert rá van erőltetve de már tényleg nem tudom mit gondoljak, olyan szinten nem ír egyáltalán az érzéseiről.
28/N, ő 33/F
2 hónap alatt nem úgy tűnik, hogy szerelmes beléd.
Lehetni lehet, de nem úgy, hogy hetente egyszer találkoztok és az üzenetek inkább a barátságosak. Persze várhatsz hátha tévedés amit írtunk, vagy gondolsz te döntésed.
Szerintem írásban nem is lehet romantikusnak lenni, én pl nőként nem tudok. Az a lényeg, hogy személyesen hogyan viselkedik veled. Ha azon kívül is kommunikáltok, az egy teljesen működőképes dolog. Ne lass többet mögé és ne keresd a vájt ott, ahol nincs.
24N
Mi is távkapcsolatban kezdtünk. Hetente kèthetente találkoztunk. A messenger az nálunk sem játszott annyira. Napközben egy kèt üzenet váltás. Sokat dolgozott. Ha tudott felhívott 2 3 percre napközben.
Mi ezèrt estènkènt átszoktunk a videozásra. Ès bevált. Ott úgy megnyílt mint szemèlyesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!