Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nőket miért zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nőket miért zavar, ha minden nap beszélek a szüleimmel?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok. Eddig minden kapcsolatomban vita tárgya volt, hogy minden nap beszélek a szüleimmel.

Nem órákat, csak néhány percet, minden rendben van e meg hasonlók.

Nem vagyok anyuci kedvence, megvan a saját életem. 20eves korom óta külön élek.

Minden barátnőm veszekedett velem ezért.

Nőktől kérdezem, miért olyan nagy baj, hogy szüleimmel tartom a kapcsolatot?

2023. márc. 7. 11:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%

Fogalmam sincs, én is minden nap beszélek anyámmal. Férjemet nem zavarja. Szép is lenne ha ez az 5-10 perc zavarná.

27N

2023. márc. 7. 11:56
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Ez egyáltalán nem baj szerintem, sőt, szuper, ha jóban vagy a szüleiddel. Engem onnantól zavarna csak a párom esetén, ha kötelezően minden nap helyzetjelentést adna, akár az ágyból kiugorva is felvenné a telefont, és olyan dolgokat is elmondana, ami nem tartozik rájuk, csak ránk. Vagy ha túl sok beleszólásuk lenne az életébe, és ez hatással lenne a közösre is.
2023. márc. 7. 11:59
 3/25 anonim ***** válasza:
46%

Én férfi vagyok, de mi a tököt tudtok mindennap beszélni? Meg minek? Van valami különösebb oka? Beteg valamelyik szülőd?

Ez nekem furcsa, én havonta kb. egyszer beszélek anyámmal.

2023. márc. 7. 12:00
 4/25 anonim ***** válasza:
66%

Egyáltalán nem baj, sőt.

Én is mindennap beszélek velük és szerintem ez fontos és jó dolog.

Engem nem zavarna, szerintem az eddigi barátnőiddel van a baj.

2023. márc. 7. 12:00
 5/25 anonim ***** válasza:
50%
Amiért a férfiakat is zavarja a barátnőkkel való cseverészés, főleg az olyan férfiakat, akik halál lusták, és nem csinálnak otthon semmit.
2023. márc. 7. 12:03
 6/25 anonim ***** válasza:
69%
Azt sem tudom, ki vagy, baszod.
2023. márc. 7. 12:08
 7/25 anonim ***** válasza:
86%

1. vélhetően nem zavar mindne nőt. Csak a barátnőidet.

2. Azért felhívod, hgoy minden rendben van? Mondjuk ez azért eléggé úgy fest, mintha jelentenél vagy ellenőriznének nonstop... Mint valami tini aki töb napra távol van otthonról...

2023. márc. 7. 12:10
 8/25 anonim ***** válasza:
49%
Engem nem zavarna, nem volt még ilyen pasim, de azért furcsa tényleg, hogy minden nap miről tudtok beszélni? Hogy hogy aludtál, meg mit ebédeltél? Nekem ez kicsit iskolás szint lenne. De hát csinálja mindenki úgy, ahogy akarja.
2023. márc. 7. 12:12
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha már több barátnőd is hangot adott annak,hogy beszélsz a szüleiddel,akkor ott már nem csak pár percről van szó. Vagy,a témával van gond.

Talán meg kellene kérdezni a jelenlegi barátnődet,hogy mi az,ami neki ebben nem tetszik. Leülni,megbeszélni,és kompromisszumot kötni. De nálad ezek a dolgok vitába folynak...

Ahogy én látom: te inkább eddig mindig anyukádnak adtál igazat.

2023. márc. 7. 12:21
 10/25 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem zavar. Beszélj velük nyugodtan.
2023. márc. 7. 12:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!