Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nőket miért zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nőket miért zavar, ha minden nap beszélek a szüleimmel?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok. Eddig minden kapcsolatomban vita tárgya volt, hogy minden nap beszélek a szüleimmel.

Nem órákat, csak néhány percet, minden rendben van e meg hasonlók.

Nem vagyok anyuci kedvence, megvan a saját életem. 20eves korom óta külön élek.

Minden barátnőm veszekedett velem ezért.

Nőktől kérdezem, miért olyan nagy baj, hogy szüleimmel tartom a kapcsolatot?

2023. márc. 7. 11:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Engem speciel nem zavar, ha tényleg csak pár perc és nem a lehető legrosszabb pillanatban "kell" mindig a hívást megejteni. Apám volt olyan, hogy napi szinten 1 órán át minimum kellett szórakoztatnia az anyját, néha 2-n... és sokszor olyankor, amikor fontos dolog lett volna.
2023. márc. 7. 12:32
 12/25 harebell ***** válasza:
88%
Én úgy látom, sokan sokféleképpen értelmezik ezt az "elszakadni a szülőtől" dolgot és sokan rá is feszülnek a témára. Szerintem teljesen rendben van, ha valaki napi szinten beszél a szüleivel, ettől még simán meglehet az egészséges távolság és függetlenség. Néhány nő nem így látja, őket zavarja a dolog, de nem mindenkit.
2023. márc. 7. 12:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor zavaró ez ha:

- mindent elmond a szüleinek ami vele történik, nincs egy egészséges "szűrője" hogy mit lehet elmondani és mi az ami már magánügye egy felnőtt férfinek.

- mindenben csak akkor tud döntést hozni ha előtte apu, anyu rámondta az Áment! Nem sokat számít a barátnő szava, inkább az hogy mit szólnak hozzá a szülők. Engedélyt kér mindenre.

- toxikusak a szülei, tehát azért kell naponta hazatelefonálni, mert különben érzelmileg zsarolják a szülők különféle dolgokkal pl: kizárják az örökségből, nem támogatják anyagilag, apa, anya belebetegszik ha nem telefonál haza, vagy egyenesen öngyilkossággal fenyegetőznek. Sajnos ezek is létező jelenségek.

- ő az aki nem képes egészséges módon leválni a szüleiről, ami nem azt jelenti pszichológiai szempontból, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, de tudomásul kell venni hogy a felnőtté válás folyamatába beletartozik az egészséges mértékű(!) eltávolodás a szülőtől.

Az a normális ha ilyenkor egy felnőtt ember a párjával/házastársával beszéli meg részletesebben, mélyebben az életét.

Természetesen a szülőkkel is, csak már más szinten vannak "kapcsolódási" szempontból.

2023. márc. 7. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Néhány perc naponta szerintem nem baj, de órák hosszat és az egész napi dolgaidba beleavatni, az ő szavukra adni minden esetben már nem jó.
2023. márc. 7. 12:41
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem zavar.Örülnék, ha lennének normális szüleim.
2023. márc. 7. 12:55
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

Párom minden nap beszél a családjával - az apjával, mostohaanyjával, nagynénjével, nagymamájával. Sokszor mind a négyet végignyomja.

Csak az zavar ebben, hogy olyan hangosan teszi ezt, hogy konkrétan a készülék nélkül is elhallatszik odáig a hangja :D Ő ilyen hangos telefonáló. Nem hallom a fejesemben a videót/zenét :D

Viccet félre, nem zavar, telefonáljon csak nyugodtan. Szépen bevonul a hálóba, addig én elfoglalom magam - házimunka, gépezés, satöbbi

2023. márc. 7. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem se zavar, hogy a férjem beszél az édesanyjával. Az édesapja már nem él, így külön fontos, hogy tartsa a kapcsolatot a szeretteivel, amíg lehet. Én is beszélek anyummal naponta 10 percet, hogy kinek milyen napja volt, a család többi tagjával mi történt (anyumnál futnak össze a szálak 😅).
2023. márc. 7. 14:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar, mert legtöbbször azokkal a dolgokkal jár amit a 13-as felvázolt. Ritka aki határt tud szabni. A mindennapi telefonálást is túlzásnak tartom, nem értem az olyan embereket akik mindennap megosztják milyen volt a munka, mit ettek stb.
2023. márc. 7. 15:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nőktől kérdezem, miért olyan nagy baj, hogy szüleimmel tartom a kapcsolatot?"

Miert kell ferditeni?

Es ha ez tobb nonek is problema volt mar, akkor nem gondolod, hogy veled van a bibi? Ok mit mondtak, miert baj?

2023. márc. 7. 15:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, a lányokat kell megkérdezni, akik veled vannak, hogy őket miért zavarja. Megkérdezted őket?
2023. márc. 7. 16:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!