Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráirnátok a helyemben?

"Úgyhogy 2 hónapja azt mondtam hogy engedjük el egymást mert úgy éreztem hogy kezdjük negatívan hatni a másikra."
"elég hosszasan mesélte hogy menyire szarul van és menyire megbánta hogy így viselkedett"
Dehogy írnék? Rossz hatással voltatok egymásra azt írod. Tudod mi lenne?? Összejönnétek, lenne kufrc, eljátszanátok, hogy most MÁR minden más lesz, türelmesebbek lesztek stb Leígérnétek az eget is egymásnak így lesz, úgy lesz. Más lesz valami?? A f*szt. Semmi. Minden menne ugyanolyan szarul. Akivel nem jöttél ki, taszítjátok egymást, meg egymás legszarabb oldalat hoztátok ki miért lenne más?? Ne ringasd magad ábrándokba. Egy hétig eljátszanátok a mindem más, mennyire megváltoztatok színdarabot. Aztán ugyanúgy nyomogatnatok egymás nyomógombjait, triggerelnétek egymást.
Ennyi lenne, de te tudod. Ha van időd, ami pazarolnivaló, akkor fogj csak bele.

Rád!
Alkoholos filccel, hogy ostoba vagyok!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!