Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha megy tönkre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megy tönkre a kapcsolatom mert a párommal nem bírok szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tehetnék. Szexuális erőszak áldozata lettem évekkel ezelőtt. Nagyon nehezen léptem rajta túl de úgy ahogy sikerült, mire összekerültem a párommal tényleg eltudtam magam engedni, élveztem vele az aktust. Viszont minden megváltozott amikor terhes lettem, nagyon próblémás volt a terhességem és már az elején nagyon megkínoztak sokszor a kórházban, minden vizsgálat után úgy éreztem megerőszakoltak. Aztán jött a szülés ami mégjobban felelevenítette az élményt. Sajnos pszichiátriára nem tudok járni (jártam évekig de nem használtak a gyógyszerek csak rosszabb lett), pszichológus nem sokat segített, a páromat nem érdekli ez az egész (egyszer próbáltam vele erről beszélni, de azt mondta hagyjuk mert őt ez nem érdekli). Tehát feldolgozni nem nagyon tudom mégegyszer, újra elásni az élményt. Viszont őt nagyon szeretem, nem szeretnék egyedül maradni a babával... Nagyon sokszor erőlteti a szexet (volt, hogy bele mentem mert nem akartam, hogy azt hidje már nem vonzódok hozzá, de csak sírtam közben...). Nagyon tragikus az egész helyzet már kiráz a hideg ha hozzám ér... mit tehetnék?
2023. márc. 3. 01:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Az erőszak gimnázium első évében történt. Akkor kerültem pszichiátriára és pszichológushoz egyaránt az egész gimit úgy jártam végig, hogy bevoltam állva a rengeteg gyógyszertől (elájultam, amint beállt a gyógyszer emelni kellett volna mert nem használt, már nem volt hova emelni, esténként kivoltam ütve, reggel úgy ráztak fel). Ez ment 3 évig. Aztán úgy döntöttem leteszem a gyógyszereket mert egyetemen nem lesznek ott a szüleim, hogy felkeltsenek. Mivel távoli egyetemre mentem a pszichológus is abbamaradt. A párommal egyetem után ismerkedtem meg (5 éves volt). Tehát eltelt az erőszak és a párom között 8-9 év!!! mivel eszembe se jutott ami történt, élveztem a szexet vele nem beszéltem neki róla (de ezt nem gondolom titkolásnak). Az ember nem beszél régi sebekről ha nem befolyásolják az életét.

2 éves párkapcsolat után kérte meg a kezem. Majd a baba 7 év házasság után született. Magyarul 17-18 tünetmentesség után vállaltam a gyereket... szóval nem nagyon értem azokat akik azt írják minek válaltam babát így... Azt meg nem tudhattam, hogy ez ennyire felfogja hozni.

Arra, hogy hogyan reagált sajnos nem tudok mit mondani, ő nem az a lelkis típus... Azt hogy sírtam nem látta, mert sötét volt, titokban történt a dolog, sosem bántana úgy. Csak úgy éreztem muszáj megtennem, mert nem várhatom el tőle, hogy az én szarom miatt ne szexeljen többé.

A kommentek egy részéből látom, hogy sokan pszichológust javasolnak, szexológus (ilyenről nem is tudtam). Nem bízok az ilyenekben de lehet csak az én volt pszichológusom volt akkor rossz, jövőhéten intézem is, még egyszer megpróbálom.

2023. márc. 3. 21:12
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon helyes kérdező. Te csak elnyomtad magadban a múltat, de az mint látod, ennyitől nem szűnik meg. A pároddal meg ideje egyenesen közölni a tényeket és határozottan. A szakemberek sem egyformák. És az sem biztos, hogy a régi volt mindenben a hibás. Ez nem így működik, hogy odamész valamelyikhez, és akkor egy idő után majd ő megoldja helyetted is a problémát. Nem. A sikerhez te is kellesz. A legtöbb ilyen jellegű kezelés ott bukik el, hogy a páciens csak van és várja a csodát, aztán ujjal mutogat, hogy mert miatta nem sikerült. Ilyen nincsen. Aktívan kell résztvenni neked is, különben 50 pszichológus sem fog tudni segíteni rajtad. És mivel szültél erre a mentális állapotra gyereket is, sokkal nagyobb lett a felelősséged. A gyerek életéért is te felelsz. Gondolom nem akarod, hogy úgy nőjjön fel, hogy azt kelljen néznie még évekig, hogy az anyja nem teljesen ép. Ez sehogysem sincsen jó hatással a fejlődésére.
2023. márc. 4. 06:20
 23/24 anonim ***** válasza:
87%

22-es, mert az marha jó hatással van a fejlődésére, hogy apuci kb teli 💩-ja anyuci gondjait.

Mivel nem olyan "lelkis típus", majd biztos a gyerekének is kiváló támasz és minta lesz. Lehet, hogy anyu nem ép, de nagyon úgy fest apu sincs a toppon.

A másik meg, ha egy nő nem élvezi a szexet, azt a férfi is érzi. Egyérteelmű jelei vannak. Ha még ezek után is erőlteti, akkor egy kegyetlen, betegesen önző alak.

2023. márc. 4. 06:25
 24/24 anonim ***** válasza:
46%

Ha figyelmesen olvastál volna, akkor látod, hogy leírtam apucival határozottan kell közölni a tényeket. És nem a háta mögött kell vinnyogni a kérdezőnek, ha már itt tartunk. Ha nem tetszik neki, akkor mehet a pcsába.

2023. márc. 4. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!