Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megy tönkre a kapcsolatom mert a párommal nem bírok szexelni?
Az erőszak gimnázium első évében történt. Akkor kerültem pszichiátriára és pszichológushoz egyaránt az egész gimit úgy jártam végig, hogy bevoltam állva a rengeteg gyógyszertől (elájultam, amint beállt a gyógyszer emelni kellett volna mert nem használt, már nem volt hova emelni, esténként kivoltam ütve, reggel úgy ráztak fel). Ez ment 3 évig. Aztán úgy döntöttem leteszem a gyógyszereket mert egyetemen nem lesznek ott a szüleim, hogy felkeltsenek. Mivel távoli egyetemre mentem a pszichológus is abbamaradt. A párommal egyetem után ismerkedtem meg (5 éves volt). Tehát eltelt az erőszak és a párom között 8-9 év!!! mivel eszembe se jutott ami történt, élveztem a szexet vele nem beszéltem neki róla (de ezt nem gondolom titkolásnak). Az ember nem beszél régi sebekről ha nem befolyásolják az életét.
2 éves párkapcsolat után kérte meg a kezem. Majd a baba 7 év házasság után született. Magyarul 17-18 tünetmentesség után vállaltam a gyereket... szóval nem nagyon értem azokat akik azt írják minek válaltam babát így... Azt meg nem tudhattam, hogy ez ennyire felfogja hozni.
Arra, hogy hogyan reagált sajnos nem tudok mit mondani, ő nem az a lelkis típus... Azt hogy sírtam nem látta, mert sötét volt, titokban történt a dolog, sosem bántana úgy. Csak úgy éreztem muszáj megtennem, mert nem várhatom el tőle, hogy az én szarom miatt ne szexeljen többé.
A kommentek egy részéből látom, hogy sokan pszichológust javasolnak, szexológus (ilyenről nem is tudtam). Nem bízok az ilyenekben de lehet csak az én volt pszichológusom volt akkor rossz, jövőhéten intézem is, még egyszer megpróbálom.
22-es, mert az marha jó hatással van a fejlődésére, hogy apuci kb teli 💩-ja anyuci gondjait.
Mivel nem olyan "lelkis típus", majd biztos a gyerekének is kiváló támasz és minta lesz. Lehet, hogy anyu nem ép, de nagyon úgy fest apu sincs a toppon.
A másik meg, ha egy nő nem élvezi a szexet, azt a férfi is érzi. Egyérteelmű jelei vannak. Ha még ezek után is erőlteti, akkor egy kegyetlen, betegesen önző alak.
Ha figyelmesen olvastál volna, akkor látod, hogy leírtam apucival határozottan kell közölni a tényeket. És nem a háta mögött kell vinnyogni a kérdezőnek, ha már itt tartunk. Ha nem tetszik neki, akkor mehet a pcsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!