Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megy tönkre a kapcsolatom mert a párommal nem bírok szexelni?
Csak az a probléma, hogy nem tudta vagy akarta elismerni, hogy nincsen rendben fejben. Elintézte annyival, hogy a terápia hatástalan volt, tehát mosta a kezeit ő megpróbálta alapon. De rajta semmi sem múlt, mindenki hibás csak ő nem.
Menj vissza pszichológushoz, szexológushoz. Ne a párod hallgassa, hogy mi a bajod, mert úgysem érdekli (már) és úgysem tud rajtad segíteni.
Csak te tudsz magadon.
Nekem van olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy szülés óta utálja ha a férje ujazza azért mert szülés előtt pár orvos benyúlt és mivel amúgy is fájt mindene még az is ratett a lapátra. Azóta viszolyog az ujjazástól, szóval ha őt megértem téged triplán, viszont mint neki is mondtam neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy neked kell ezen túllépni (úgyahogy) és szakemberek ebben valamit segíthetnek. Elég ha kibeszéled magad, nem kell neked tabletázni ha úgy érzed.
Vagy mondjuk jó ötlet szerintem, hogy a ferjeddel leulsz beszélgetni arról, hogy mi tetszene szexuális téren nemcsak kifekudni és elviselni az egészet.
Természetesen ha ő látja, hogy sírsz közben (nem gyugiban teszed) akkor nincs értelme tovább folytatni a házasságot, mert ő neki fontosabb a szex mint te.
Akkor a legjobb megoldás a válás lenne amit gondolom nem fogsz meglépni, de akkor ne hagyd, hogy hozzádérjen míg nem vagy jobban, mert csak rosszabb lesz az egész. Akkor inkább legyen szeretője, vagy mint írtam lassan haladjatok, ne csak szex legyen a lényeg, hanem bármi szexuális dolog, ami főleg neked jó.
Kisbaba miatt eltűröd, hogy úgymond megerőszakoljon? Mármint nem szó szerint erőszakol meg, mert belemész, de akkor is basszuskulcs nem kívánod a szexet!!!
Pakolj össze, menj el a szüleidhez, baratokhoz, vagy segélyszervezethez ő meg fizesse a kicsire, ami neki jár és kész.
Tedd magad rendbe és főleg a kicsire koncentrálj! Végy erőt magadon akármilyen nehéz most, hidd el jobb lenne külön.
"Nagyon nehezen léptem rajta túl de úgy ahogy sikerült, mire összekerültem a párommal"
Tehát nem sikerült teljesen túllépnie, csak azt gondolta, hogy igen. Az úgy ahogy nem a teljes sikerre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!