Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha megy tönkre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megy tönkre a kapcsolatom mert a párommal nem bírok szexelni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tehetnék. Szexuális erőszak áldozata lettem évekkel ezelőtt. Nagyon nehezen léptem rajta túl de úgy ahogy sikerült, mire összekerültem a párommal tényleg eltudtam magam engedni, élveztem vele az aktust. Viszont minden megváltozott amikor terhes lettem, nagyon próblémás volt a terhességem és már az elején nagyon megkínoztak sokszor a kórházban, minden vizsgálat után úgy éreztem megerőszakoltak. Aztán jött a szülés ami mégjobban felelevenítette az élményt. Sajnos pszichiátriára nem tudok járni (jártam évekig de nem használtak a gyógyszerek csak rosszabb lett), pszichológus nem sokat segített, a páromat nem érdekli ez az egész (egyszer próbáltam vele erről beszélni, de azt mondta hagyjuk mert őt ez nem érdekli). Tehát feldolgozni nem nagyon tudom mégegyszer, újra elásni az élményt. Viszont őt nagyon szeretem, nem szeretnék egyedül maradni a babával... Nagyon sokszor erőlteti a szexet (volt, hogy bele mentem mert nem akartam, hogy azt hidje már nem vonzódok hozzá, de csak sírtam közben...). Nagyon tragikus az egész helyzet már kiráz a hideg ha hozzám ér... mit tehetnék?
2023. márc. 3. 01:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

Csak az a probléma, hogy nem tudta vagy akarta elismerni, hogy nincsen rendben fejben. Elintézte annyival, hogy a terápia hatástalan volt, tehát mosta a kezeit ő megpróbálta alapon. De rajta semmi sem múlt, mindenki hibás csak ő nem.

2023. márc. 3. 08:56
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Menj vissza pszichológushoz, szexológushoz. Ne a párod hallgassa, hogy mi a bajod, mert úgysem érdekli (már) és úgysem tud rajtad segíteni.

Csak te tudsz magadon.

Nekem van olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy szülés óta utálja ha a férje ujazza azért mert szülés előtt pár orvos benyúlt és mivel amúgy is fájt mindene még az is ratett a lapátra. Azóta viszolyog az ujjazástól, szóval ha őt megértem téged triplán, viszont mint neki is mondtam neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy neked kell ezen túllépni (úgyahogy) és szakemberek ebben valamit segíthetnek. Elég ha kibeszéled magad, nem kell neked tabletázni ha úgy érzed.

Vagy mondjuk jó ötlet szerintem, hogy a ferjeddel leulsz beszélgetni arról, hogy mi tetszene szexuális téren nemcsak kifekudni és elviselni az egészet.

Természetesen ha ő látja, hogy sírsz közben (nem gyugiban teszed) akkor nincs értelme tovább folytatni a házasságot, mert ő neki fontosabb a szex mint te.

Akkor a legjobb megoldás a válás lenne amit gondolom nem fogsz meglépni, de akkor ne hagyd, hogy hozzádérjen míg nem vagy jobban, mert csak rosszabb lesz az egész. Akkor inkább legyen szeretője, vagy mint írtam lassan haladjatok, ne csak szex legyen a lényeg, hanem bármi szexuális dolog, ami főleg neked jó.

2023. márc. 3. 09:30
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de egyáltalán hogy szerethetsz egy olyan embert, akit NEM ÉRDEKEL, hogy milyen trauma ért téged és aki kvázi ugyanúgy megerőszakol?? Hisz te magad írod, hogy nem akarod, sírsz közben, ő meg vígan dug és élvezkedik?! Agyam eldobom. Már attól forog a gyomrom, ahogy olvastam. 🤮 És még gyereket is szültél neki... Én biztos nem lennék együtt egy ilyen undorító, érzéketlen, empátia 0 ösztönlénnyel. Ő csak rontani fog az amúgy sem rózsás helyzeteden, helyedben mindenképpen úgy kezdenék, hogy elhagyom ezt a férget.
2023. márc. 3. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Sírva szexelsz vele? Sz@rik a komoly lelki problémáidra? Szereted???? Nem lehet, hogy inkább félsz attòl, hogy mi lesz veled egyedül egy gyerekkel? Nem gondolod, hogy ő is megerőszakol? Jò embernek szültél, sok sikert a továbbiakban.
2023. márc. 3. 11:38
 15/24 Mathus ***** válasza:
21%
#13: azt olvastad, hogy nem szólt a partnerének, mert azt "hitte" magáról, hogy meggyógyult? egy knagy hazugsággal indított. és a fickó a hibás persze. én is eldobom az agyam. senkinek nem dolga, hogy a másik bogarait kezelgesse, úgy hogy előtte nem tudott róla, csak mikor már nyakig jártak a problémákban.
2023. márc. 3. 12:13
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
15 Hol írt olyat a kérdező, hogy végig titkolta a párja elől a dolgot?? Csak mert én sehol nem látok hasonlót sem, de olyat se, hogy ő "azt hitte magáról h meggyógyult." Azt írta nehezen ugyan, de túltette magát rajta és élvezte a szexet, de a terhesség-szülés felelevenítette benne újra a dolgokat. Persze, hogy hibás ez a farok, mégis milyen ember mond olyat az elvileg szeretett nőnek és a gyereke anyjának, hogy nem érdekel, hogy megerőszakoltak?! Sőt, ennek ellenére erőlteti a szexet, holott tudja, hogy a másikat milyen trauma érte! Plusz a kérdező azt írta konkrétan SÍR szex közben, ez a gyökér meg képes így boldogan élvezkedni? No komment.
2023. márc. 3. 12:36
 17/24 Mathus ***** válasza:
0%
nem végig, csak amíg az nem hitte, hogy révbe ért.
2023. márc. 3. 13:38
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
Jól van látom a lényeget azért sikerült megfogni. Továbbra sem látok sehol olyan említést, hogy a kérdező bármeddig is titkolta volna a párja elől, de ha így is lett volna sem jogosítaná fel arra, hogy miután megtudta így viselkedjen vele, hogy leszarja ha sír közben és erőlteti a szexet meg társai.
2023. márc. 3. 14:20
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Kisbaba miatt eltűröd, hogy úgymond megerőszakoljon? Mármint nem szó szerint erőszakol meg, mert belemész, de akkor is basszuskulcs nem kívánod a szexet!!!

Pakolj össze, menj el a szüleidhez, baratokhoz, vagy segélyszervezethez ő meg fizesse a kicsire, ami neki jár és kész.

Tedd magad rendbe és főleg a kicsire koncentrálj! Végy erőt magadon akármilyen nehéz most, hidd el jobb lenne külön.

2023. márc. 3. 14:26
 20/24 anonim ***** válasza:
44%

"Nagyon nehezen léptem rajta túl de úgy ahogy sikerült, mire összekerültem a párommal"

Tehát nem sikerült teljesen túllépnie, csak azt gondolta, hogy igen. Az úgy ahogy nem a teljes sikerre utal.

2023. márc. 3. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!