Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van a barátnőmnek ? Hagyjam ?

Figyelt kérdés

Tehát összejöttem egy pasival, aki fura érzéseket váltott ki belőlem mikor elmentünk a házába.

Mindenhol kitömött állatok, agancsok, kések vannak díszként...

A pasiról annyit hogy nem egy társasági ember, s mikor megkérdeztem minek vannak ezek, akkor azt mondta hogy ez müvészet... engem eléggé elborzasztott a dolog, mert én imádom az állatokat...

Meséltem barátnőmnek is, ő is azt javasolta hogy inkább hagyjam a pasit...

Szerintetek ?

2023. márc. 2. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Mivel állatkedvelő vagy inkább hanyagold.
2023. márc. 2. 21:06
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Miért? Mit akarsz csinálni vele?
2023. márc. 2. 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Kicsit olyan, mint egy Gyilkos elmék rész prológusa..

Neked kell eldönteni, hogy ezt el tudod-e fogadni. Elvégre az állat preparálás tényleg egy szakma. Nem egy gyakori dolog, de vannak akik ezzel foglalkoznak. Engem ez a téma hidegen hagy, de sokakat megoszt és van akik nem nézik jó szemmel. De attól, hogy valaki ezzel foglalkozik még nem lesz sorozatgyilkos, mint a filmekben.

2023. márc. 2. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Fú ez nagyon durva minap beszéltem ismimmel egy téma kapcsán, hogy én biztos kifordulnék olyan házból, ami tele van kitömött állatokkal, erre jön ez a kérdés most.
2023. márc. 2. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ez zavar és nem is tudnád megszokni, elfogadni, akkor igen. Neki ez a hobbija, ezzel tölti a szabadideje nagy részét, szóval szerintem se elhanyagolható apróság és felesleges ezt tovább húzni.
2023. márc. 2. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Én tuti hagynám!
2023. márc. 2. 21:19
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

Vadászok, horgászok, állatorvosok,...házában sokszor vannak trófeák és preparátumok. Sőt, sok család sem adja el/dobja ki a vadász nagypapi örökségét. És a legtöbb vadász késgyűjtő is, mert kell a hobbijukhoz.

De ha neked "para", akkor inkább keress valami mai csicska gyereket, aki a neten lövöldözik a videójátékán!

2023. márc. 2. 21:19
 8/14 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Hagyd,mert ebből kiindulva 2 külön világ vagytok teljesen.
2023. márc. 2. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól nyugodtabban alszol, keress egy olyan társat aki ugyan úgy szereti mint te!
2023. márc. 2. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:
22%

Hagyd! okosabb és elfogadóbb nőt érdemel.

Meg ez mi, hogy a barátnőid, meg Gyakoris senkik mondják meg neked, hogy kit szeress? Hány éves vagy, 12?

2023. márc. 2. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!