Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a barátnőmnek ? Hagyjam ?
Tehát összejöttem egy pasival, aki fura érzéseket váltott ki belőlem mikor elmentünk a házába.
Mindenhol kitömött állatok, agancsok, kések vannak díszként...
A pasiról annyit hogy nem egy társasági ember, s mikor megkérdeztem minek vannak ezek, akkor azt mondta hogy ez müvészet... engem eléggé elborzasztott a dolog, mert én imádom az állatokat...
Meséltem barátnőmnek is, ő is azt javasolta hogy inkább hagyjam a pasit...
Szerintetek ?
Kicsit olyan, mint egy Gyilkos elmék rész prológusa..
Neked kell eldönteni, hogy ezt el tudod-e fogadni. Elvégre az állat preparálás tényleg egy szakma. Nem egy gyakori dolog, de vannak akik ezzel foglalkoznak. Engem ez a téma hidegen hagy, de sokakat megoszt és van akik nem nézik jó szemmel. De attól, hogy valaki ezzel foglalkozik még nem lesz sorozatgyilkos, mint a filmekben.
Vadászok, horgászok, állatorvosok,...házában sokszor vannak trófeák és preparátumok. Sőt, sok család sem adja el/dobja ki a vadász nagypapi örökségét. És a legtöbb vadász késgyűjtő is, mert kell a hobbijukhoz.
De ha neked "para", akkor inkább keress valami mai csicska gyereket, aki a neten lövöldözik a videójátékán!
Hagyd! okosabb és elfogadóbb nőt érdemel.
Meg ez mi, hogy a barátnőid, meg Gyakoris senkik mondják meg neked, hogy kit szeress? Hány éves vagy, 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!