Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak a volt barátnőmnek, vagy inkább hagyjam a francba?
Szituáció: Van az első párom/első szerelmem, ez elég régen nyúlik vissza meg általános iskolába, én most vagyok 24 O meg 21. Voltak a lánynak már akkor is gondjai, csonka család, az apjával élt aki eléggé nárcisztikus ember volt, állandóan lehordta mindenért, túlzottan szigorú volt stb. Lánynak nem volt túl sok önbizalma meg nagyon baráti sem. Szépen a barátságunkbol kapcsolat lett, ami sajnos alig 2 évig tartott majd vége lett. Utána már szinte nem is beszéltünk egyáltalán. Néha évente megkérdeztem minden oké e, de nyilván sablon után elkoszontunk és ennyi.
A lány egyik volt osztálytársa mai napig a legjobb barátom és mondta, hogy elhívta a lányt, csak, hogy fussanak össze mégiscsak osztálytársak voltak rég dumáltak stb.
Haver össze futott vele, és mesélte, hogy A lány megkérdezte, hogy én voltam e aki akarta, hogy ők ketten össze fussanak (ami nem igaz) mondta is, hogy nem.
Viszont haver mesélte, hogy szegény lány most megjobban kívan, látszik rajta, hogy vannak mentális gondjai és még rosszabb helyzetben van mint akkor volt. Elvileg volt, hogy az apja verte is.
Kicsit szarul érintett mert én azt hittem, hogy miután szakítottunk javult a helyzete vagy bármi, nem még ennyivel rosszabb is lett.
Nagyon szeretnéd beszélni vele, de több okból sem igazán hiszem, hogy kéne. Először is, elvileg van barátja, nem szeretnék még egy üzenettel sem beállítani igy. Kettő haver mondta neki, hogy nem az én ötletem volt, hogy találkozzanak (amíg igaz is nem én találtam ki), de ha most hirtelen írok neki bármilyen ürüggyel, onfog hazugnak látszani mert akkor azt fogja hinni, hogy de de az én ötletem volt.
Írjak neki, hagyjam a fenébe, ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!