Ha az ex barátnőmnek van rólam 18 as képe de csak arc nélküli azzal nem tud mit kezdeni ügye ?
Figyelt kérdés
Tehát a volt barátnőmnek van rólam 18 as képe de azon nem látszik az arcom sőt alapból olyanok a képek hogy le van vágva róla a fej akkor azzal nem ér sokat ügye ?2021. márc. 18. 17:59
2/17 A kérdező kommentje:
Tehát csak a izmos testem meg a ... van a képen ,és ha elküldi mondjuk az ismerőseimnek akkor is letagadhatom ügye ?
2021. márc. 18. 18:02
4/17 anonim válasza:
amúgy meg miért kéne letagadni? ennyire gáz a farkad?
5/17 anonim válasza:
És mi történne, ha az ismerőseid meglátnák a testedet, meg a farkadat? Hú, de nagy dolog. 16 év felett ez már nem újdonság.
6/17 A kérdező kommentje:
És ha fenyegetőzik hogy kiteszi vagy ilyesmi akkor mit tudok csinálni ? Vagy sz@rjam le ? Úgyse tudja 100%-osan rám bizonyítani hogy az én képem ?
2021. márc. 18. 18:05
7/17 anonim válasza:
Ja, szard le. Mondd, hogy nyugodtan tegye ki, ha kell, küldesz még pár képet.
8/17 A kérdező kommentje:
4 nem gáz jó testem van és a farkammal sincs gond , de nyilván nem fogok dicsekedni vele hogy ez a én 18 as képem
2021. márc. 18. 18:07
9/17 anonim válasza:
Szerintem ha ezt megosztja az neked csak büszkeség, hiszen említetted izmos vagy, úgyhogy ettől nem kell parázni :)
10/17 A kérdező kommentje:
5 zavarna , nem azért küldtem neki bizalmasan a képet hogy ő a barátnőinek meg az ismerőseimnek mutogassa a képet
2021. márc. 18. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!