Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek hogy a pasija megcsalja vagy inkább hagyjam őket?
Ez nehéz kérdés
Egyrészt neked kell tudni milyen a viszonyotok a barátnődde, hinne-e neked.
(Ha legközelebb latod a pasiját más nővel szerintem biztonság kedvéért fotózd le ha kéne bizonyitéknak).
Ugyanakkor nem tartom jó ötletnek más emberek kapcsolatába való beavatkozást...
Fu nemtudom.. ha jóbarátnők vagytok, sokat beszéltek, rendszeresen találkoztok ergo jó és közeli a viszony én elmondanám. Én is ezt szeretnem a megcsalt helyében.
De hidd el nem mindenki akarja ezt és ezzel beleavatkozol...
Ezt még kérded?
Te nem szeretnéd tudni az ő helyében??
Ebből nagyon rosszul jöhetsz ki, kérdés, hogy milyen közeli a kapcsolatod a lánnyal. Ha a barátnődnek elmondod, lehet, hogy a pasi lehazudja a csillagos eget, és te leszel a hibás, mert belerondítottál a kapcsolatukba.
A pasit nem tudod szembesíteni, hogy mit láttál?
"Láttam kézen fogva sétálni egy nővel szóval tuti csalja."
Mi van? Istenem, ha most annyi 20 ezresem lenne a zsebemben, ahányszor kézen fogva sétáltam haverral, iskolai osztálytárssal-csoporttárssal...
#6 mi van? Te kézen fogva sétálsz random ismerősökkel? Oké. Nekem ez annnyira fura. Ha meg barátnőd van, pláne nem sétálsz másokkal kézen fogva. Itt aki nem normális, az te vagy.
Én akarnám tudni, ha a barátnő helyében lennék, szerintem mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!