Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elmondjam a barátnőmnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek hogy a pasija megcsalja vagy inkább hagyjam őket?

Figyelt kérdés
Láttam kézen fogva sétálni egy nővel szóval tuti csalja. Barátnőm szokta is mondani hogy a pasija csak úgy lelep neha. Nem tudom elmondjam neki?
2020. jan. 15. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

Ja, erre elfelejtettem reagálni: "Itt aki nem normális, az te vagy."

Szerintem a két leggyalázatosabb tartalommal bíró magyar szó a "rend" és a "norma". Szóval nem is akarok semmiféle beteg normát követni a párkapcsolatomban...

2020. jan. 15. 11:19
 12/21 anonim ***** válasza:
35%
Hagyjátok a 64-est, már napok ota aktivan trollkodik
2020. jan. 15. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

Nehéz kérdés. Egyrészt ez beleavatkozàs màs kapcsolatàba, màsrészt viszont a baràtnődről van szó...és egy igazi baràt elmondja, ha tudomàst szerez arról, hogy megcsaljàk a baràtjàt.

Te érzed, hogy milyen szoros a kapcsolatod a lànnyal, hinne e neked bizonyíték nélkül. Pl egy fotó.

Esetleg előbb szembesíthetnéd a pasit arról hogy tudsz róla, és beszélsz, ha ő nem vallja be.

2020. jan. 15. 16:59
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
#12, ennyire nem bírod a tiédtől eltérő véleményt?
2020. jan. 15. 17:10
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon gondold át mielőtt ebbe belefolysz.

Mi van ha elmondod, össze vesznek, majd kibékülnek? Tudod ki lesz a szemét és mellőzött? Hát te.

Lehet össze sem vesznek, mert nem fog hinni neked.

Majd azt mondja miért nem akkor szóltál mikor láttad? Miért vártál eddig?

Nem biztos hogy ebből te jól jössz ki. De te tudod.

Sok ember mondja azt hogy ő szeretné tudni...közben meg ha olyan szituba kerül, mindig a hírvivő a hibás..

2020. jan. 15. 18:55
 16/21 Rockarc ***** válasza:
23%

Szerintem mindenkeppen szolni kell. Aztan majd eldonti, hogy o hogyan reagal ra. Volt mar olyan a vilagegyetemben, hogy a hirhozo lett a bunos.

Ennek ellenere en felvallalnam, mert aki fontos nekem, azt nem akarom cserben hagyni, barmi is az ara. Kesobb ugyis ra fog jonni, hogy ki volt az aki sokat er neki.

43F

2020. jan. 15. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
3%
Vam valami fejlemeny?
2020. jan. 18. 15:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Elmondtam a barátnőmnek és hitt nekem 😊 ő beszélt a pasijaval elmondta tényleg van neki más.
2020. jan. 18. 16:54
 19/21 anonim ***** válasza:
4%
Na legalább nyugodt a lelkiismereted és tud róla. Mi lett velük? Szakítottak v maradtak?
2020. jan. 19. 13:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Szakítottak.
2020. jan. 19. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!