Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most emiatt miért kell féltékenynek lenni?
A sztori röviden.
Volt csoporttársnőm, akivel megmaradt a barátias kapcsolat nemrég dobta ki az exét, mert az bántalmazta, goromba volt vele. Sajnos azóta is zaklatja a lányt aki nagyon fél is tőle, ezért felajánlottam, hogy hazakísérem párszor a munkahelyről. Kb minden nap ott vagy a lakásánál várja az ex. Én viszont nem félek, 2x is össze találkoztunk, mikor hazakísértem, elküldtem melegebb éghajlatra, és közöltem vele, diplomatikusan, hogy súlyos következményekre számíthat. Ennyi a lényeg. Asszonykámnak is meséltem a sztorit. Hétvégén feleségemmel mentünk bevásárolni, összefutottunk véletlenül a volt csoporttársnővel. És azt mondta a feleségemnek, hogy olyan jól esett, hogy végre valaki vigyázott rá, és mellettem biztonságban érezte magát attól a hülyétől. Igazából engem fényezett neki.
Aztán otthon jött a hiszti, hogy mi az, hogy biztonságban érzi magát mellettem az a lány, meg mi az, hogy érzi, hogy vigyázok rá. Hát újra elmeséltem neki részletesen a sztorit.. "De egy nő akkor sem mond ilyet akárkinek". Hát jó, rá hagytam... Most komolyan, emiatt miért kell hisztizni? Sose volt semmi köztem és aközött a csaj között. Szimplán annyi történt, hogy megvédtem a bolond expasijától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!