Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néznének a barátnőtöket emiatt ócskànak?
Figyelt kérdés
Elkövettem néhány hibát fiatalabb koromban, de úgy gondoltam mindig is, hogy van tartàsom. Amikor a barátomat megismertem házi buliban, ittasan elég hamar ràmàsztam, emiatt úgy gondolja, ha elmegyek bulizni és iszom, biztosan ràmàszok majd másra is. Azt tudni kell, hogy szűz voltam és a szexel vártunk hónapokat, ennek már több éve, és azóta is együtt vagyunk. Viszont ezekkel a dolgokkal teljesen lerombolja az önbizalmamat és értéktelennek érzem magam. Jogosak az aggàlyai? Ti ez alapján ítélnétek meg egy nőt?2019. szept. 27. 19:43
1/26 anonim válasza:
Én nem ítélem el, de ez most aligha lényeges...
2/26 anonim válasza:
Igen, elítélnélek. Az ittasságod semmjre nem mentség, sőt.... engem nagyon taszít, ha egy nő annyira leissza magát, hogy nem tud viselkedni.
Na és a helyesírásod... kiábrándító.
3/26 anonim válasza:
Nem.
De tartásod az viszont nincs. Máskülönben nem olyan mellett lennél, aki ócskának tart.
4/26 Zsoltmester válasza:
Nem azért nincs tartása, mert olyan mellett van aki ócskának tartja, hanem azért tartják ócskának, mert nincsen tartása.
5/26 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy nem tudok viselkedni. Ha nem ittam volna egy kortyot sem, akkor is ugyan úgy megtörténnek a dolgok... A helyesíràsommal meg nincs semmi probléma, de ez most mellékes. :D
2019. szept. 27. 19:55
6/26 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy ő hogy ítél meg, hanem te milyen megrögzött módon ítéled meg magad? ha zavar az ítélete, a nyomasztása beszélj vele erről, te éled vele az életed. Ha nem tudja ezt megérteni, akkor pedig szakítsatok. Egy embert a múltja alapján megítélni, ráadásul fenntartani nem helyes. A lényeg az ami most van úgy ahogy. :)
7/26 A kérdező kommentje:
Tehát úgy gondoljátok, hogy nem rám vetíti ki a saját baromsàgàt? Van tartàsom, az màs kérdés, hogy miért vagyok olyannal, aki nem tud megbecsülni. 4 hónapot vártam a szüzességem elvesztésével, egy kis csókolózàsból ennyi baj szàrmazhat? :D
2019. szept. 27. 20:00
8/26 anonim válasza:
Ócskának.nem néznélek. De mi van ha iszol, s nem vagyok ott? Te fordítva mit gondolnál?
9/26 Savlekotő válasza:
Majd felébredsz te is mikor a közértbe se enged le mert ócskának néz h az eladóval is henteregnél v oda vág.. Gondolkozz már,aki ócskaként kezel,nem tisztel,nem szeret max használ,és ez csak a kezdet h lerombol h senki legyél,ilyen egy birtokló elnyomó bántalmazó karakter,mikor ócskának nézett kellett volna lépned.
10/26 Zsoltmester válasza:
Mégis mi alapján ítélsz meg egy embert ha nem a múltja alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!