Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néznének a barátnőtöket emiatt ócskànak?
Most pontosan miről van szó, ezt tisztázd kérlek.
Mert nekem volt egy barátnőm, aki szintén velem vesztette el a szüzességét, de azért jó sok minden mást csinált előtte és jó sok emberrel. Én nem ítéltem el, mint ember vagy mint nőt, de attól még jogos aggályaim voltak, nem hiszem, hogy ettől én rettentően borzalmas ember lettem volna. Ezen az oldalon szokás minden féltékeny barátot elhordani a világ legtrágyább alakjának, anélkül, hogy bármelyikőtök is ismerné személyesen. Azt se feledjük el, hogy az egész sztorit a másik fél által halljuk.
Az én esetemben például az volt, hogy tök jogosak voltak az aggályaim, mert aztán össze-vissza is csalt. Na ennyit erről.
Ha te, kérdéskiíró tudod, hogy soha nem tennél ilyet a barátoddal, akkor ülj le vele ezeket megbeszélni, meséld el miket csináltál és miért csináltad ezeket, segítsed, hogy a te szemszögedből lássa a dolgokat, megértse te hogy élted meg ezeket. Egy empatikus őszinte beszélgetés sokkal többet tud érni, mintha csak lefogyatékosozod a barátodat, mert - lehet, hogy jogosan - egy kicsit aggályai vannak.
Fiatalkori barát barátnőm is minden bulin rámászott valakire,csókolózott,gatyában kotorászott. Nem voltak előítéletek... csak mindenki szűz kwának hívta. Mivel országszerte jártunk bulizni,mindenhol megismerték,a gatyában kotorászást tovább fejlesztette olyannyira,már kapcsolatban volt,de egy másik férfitől lett terhes. Nem volt kwa. Ha jól tudom német csávója van most,ott annyira még nem ismerik 😁
Csajszi úgy járt abortuszra mint más a boltba. Legutolsó beszélgetésünkkor kb 10 éve annyit mondott,hogy már nem lehet gyereke,legalább nem kell félnie az aktuális pasijának,hogy mástól lesz terhes a csaja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!