Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néznének a barátnőtöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néznének a barátnőtöket emiatt ócskànak?

Figyelt kérdés
Elkövettem néhány hibát fiatalabb koromban, de úgy gondoltam mindig is, hogy van tartàsom. Amikor a barátomat megismertem házi buliban, ittasan elég hamar ràmàsztam, emiatt úgy gondolja, ha elmegyek bulizni és iszom, biztosan ràmàszok majd másra is. Azt tudni kell, hogy szűz voltam és a szexel vártunk hónapokat, ennek már több éve, és azóta is együtt vagyunk. Viszont ezekkel a dolgokkal teljesen lerombolja az önbizalmamat és értéktelennek érzem magam. Jogosak az aggàlyai? Ti ez alapján ítélnétek meg egy nőt?

2019. szept. 27. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy baromság...én kidobnám az ilyen kis önbizalomhiányos idiótát....
2019. szept. 27. 20:32
 12/26 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy nincs semmilyen "előéletem". :D Vagy lehetséges, hogy a házasságig kellett volna várnom? 🤔🤔🤔 Egy embert az alapján ítélek meg, ahogyan az cselekszik, ahogy hozzám áll...nem a múltja miatt. Hogy jövök én ahhoz, hogy bárkit elítéljek? Ennyi erővel senki sem lehet antialkoholista, sem rosszból vált jó tanuló, sem ex kàbszeres, mert minek, úgy is az számít, ahogyan annó élt...de ezek szerint én elnézőbb típus vagyok.
2019. szept. 27. 20:36
 13/26 Zsoltmester ***** válasza:
23%
A múltad vagy te. A jelenben,ha megváltoztál akkor bizonyítasz,de olyan nincs hogy nem számit mit csináltál addig
2019. szept. 27. 21:09
 14/26 anonim ***** válasza:
21%
De van. Kinek számít az, hogy mit csinált eddig? csak neki számít. Kit tart a múltja a rabszolgájává? önmagát. Ki hordozza? Ő! ha letette, nem azonosul a múltjával nem ismételgetni magában a sztorit, akkor megengedi hogy az az ember legyen aki valójában ő.
2019. szept. 27. 21:14
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Én néhányszor rámásztam buliban részegen pasikra, meg egyéjszakás kalandok is létrejöttek. Párom mégse tart ócskának és én se magamat azért, mert élveztem az életet. Pasim meg eljárt régen prostizni, rengeteg nővel volt kapcsolata. Tudunk egymás dolgairól. Mégis tiszteljük egymást és stabil párkapcsolatban élünk már egy évtizede.
2019. szept. 27. 21:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt azt gondolhatod, ha elmegy bulizni, akkor minden ócska nőnek hagyja, hogy rámásszon.
2019. szept. 27. 23:50
 17/26 Zsoltmester ***** válasza:
20%
Bírom mikor azzal mentegeti magát valaki,hogy ő csak élvezte az életet,de nem kirándulgattál hanem lefeküdtél csávókkal...
2019. szept. 28. 00:25
 18/26 Savlekotő ***** válasza:
93%
Zsoltika gondolom te szűz vagy még ezért fáj ennyire ha egy egészséges nő szexel is....
2019. szept. 28. 00:43
 19/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom a Zsoltikának miért fáj, ha mások gond nélkül élvezik a szexet. Gondolom irigykedik, de nagyon. Jahh, vannak ezek az öreg szüzek, akik általában ilyen mentálisan beteg emberek. Azaz hogy valamiféle defektjük van a köznyelv szerint.
2019. szept. 28. 03:20
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Zsoltmester, a kérdező csak csókolózott a sráccal a buliban, és az után 4 hónappal feküdtek le először. El is olvastad a kérdést vagy csak kötekedni jöttél?
2019. szept. 28. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!