Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most emiatt miért kell féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most emiatt miért kell féltékenynek lenni?

Figyelt kérdés

A sztori röviden.

Volt csoporttársnőm, akivel megmaradt a barátias kapcsolat nemrég dobta ki az exét, mert az bántalmazta, goromba volt vele. Sajnos azóta is zaklatja a lányt aki nagyon fél is tőle, ezért felajánlottam, hogy hazakísérem párszor a munkahelyről. Kb minden nap ott vagy a lakásánál várja az ex. Én viszont nem félek, 2x is össze találkoztunk, mikor hazakísértem, elküldtem melegebb éghajlatra, és közöltem vele, diplomatikusan, hogy súlyos következményekre számíthat. Ennyi a lényeg. Asszonykámnak is meséltem a sztorit. Hétvégén feleségemmel mentünk bevásárolni, összefutottunk véletlenül a volt csoporttársnővel. És azt mondta a feleségemnek, hogy olyan jól esett, hogy végre valaki vigyázott rá, és mellettem biztonságban érezte magát attól a hülyétől. Igazából engem fényezett neki.

Aztán otthon jött a hiszti, hogy mi az, hogy biztonságban érzi magát mellettem az a lány, meg mi az, hogy érzi, hogy vigyázok rá. Hát újra elmeséltem neki részletesen a sztorit.. "De egy nő akkor sem mond ilyet akárkinek". Hát jó, rá hagytam... Most komolyan, emiatt miért kell hisztizni? Sose volt semmi köztem és aközött a csaj között. Szimplán annyi történt, hogy megvédtem a bolond expasijától.

2023. febr. 27. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Áh... Az ilyet titkolni kell. Normális asszonynál is kiveri a biztosítékot. Beszélj a lánnyal, hogy eszébe ne jusson többet említeni ezt.
2023. febr. 27. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert most úgy fog rád tekinteni a csaj mintha hős lennél, belédesik és amúgy nincs okod hazakísérni. Barátai, rokonai nincsenek? Mit foglalkozol vele? Igaza van a feleségnek!
2023. febr. 27. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem jogos a kiborulás, nem a te dolgod más nőket megvédeni. Ha ennyire fél jelentse fel a férfit zaklatás miatt.

Ha ez egyszer megtortenik, azt mondom oké, de azt írtad többször kiserted haza. Ha ezt nem hagyod abba, a nő valószínűleg beléd fog szeretni, hiszen te leszel a hős megmentő..

A párod helyébe szólnék neked, hogy ezt tobbet ne csináld mert rosszúl esik, és ha újra megtennéd, azonnal szakítanék.

2023. febr. 27. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Te nem vagy normalis. Orulj, hogy meg nem lett lapatra a baratnod. Ha meg pontosan erre hajtassz, akkor gratulálok,jo uton haladsz.
2023. febr. 27. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Érthető a feleséged szerintem. Milyen korosztály? Vigyázz, mert egy 40 körüli nőnek ennyi már bőven elég, hogy kb. élete szerelme legyél. Főleg, hogy most fél és csalódott, így te jelented neki a biztonságot.
2023. febr. 27. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
26%

Azért kell emiatt féltékenynek lenni, mert a feleséged nem biztos önmagában, vagy a kapcsolatotokban. Másra nem nagyon tudok következtetni ebből.

Ha mindenki ilyen kedves és segítőkész lenne, már nem is lenne olyan furcsa ez a cselekedet, nem? Azért probléma ez a legtöbb embernek, mert őket nem hajtja olyan értékrend, mint téged. Az én párom is ilyen segítőkész, és én is. Őszintén büszke lennék rá, ha ilyet tenne, csak annyira figyelmeztetném, hogy egészen addig oké, míg a saját testi épségét nem veszélyezteti. Mivel megbízom benne, így nem féltékenykednék. Ha meg akarna csalni, akkor is megcsalna, ha idegeskedem rajta, meg akkor is, ha nem. Csaltak már meg engem is, ha hisztizem azzal nem akadályozom meg.

2023. febr. 27. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Hat utolso, nem csoda, hogy teged megcsaltak, onveszelyesen naiv vagy, es a homlokodra van irva, hogy rugjatok belem.
2023. febr. 27. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7-es

Milyen messzemenő következtetéseket vonsz le pár sorból. 😀

Szerintem meg nem az én szégyenem, ha valaki megcsal. Mivel nem azért történt, mert otthon nem kapta meg, amit akart, ugye erre szokták fogni a megcsalást. Sajnálom, hogy nem mindenki akkora g.ci, mint te, ha már személyeskedünk. 😉

Jól vagy amúgy, valami bánt?

2023. febr. 27. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Oldja meg a csopoporttársnőd jelentse fel vagy valami.Mi közöd neked ehhez?Jogosan esik rosszul a feleségednek.
2023. febr. 27. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

Elég kényes helyzet. Tényleg vékony jégen táncolsz. Legyél észnél, keményen jelöld ki és tartsd is meg a határokat a másik nőnél. Igazán szép tőled, hogy segítesz másoknak, de ne feledkezz meg a saját feleségedről. Rá is jusson elég idő, energia.

Az én férjem is szeret mindenkinek segíteni. Csak eljutottunk arra a pontra, hogy már többet foglalkozott mások bajával mint velem. Ő úgy látta, hogy én pompásan boldogulok egymagam is, nincs rá szükségem. Nekem meg kellett tanulnom szólni, hogy szeretnék vele csak úgy időt tölteni, neki meg kellett tanulni nemet mondani. Meg persze én is elfogadtam, hogy a férjem ilyen. Sőt, most tanulgatom, hogy értékeljem azt a sok mindent, amit tesz. Hogy ne úgy várjam haza, hogy már megint fontosabb volt más baja, hanem úgy, hogy végtelenül boldog vagyok, hogy hazatért a hős.

Ha te egyébként is segítőkész ember vagy, és azonnal ugrasz ha valaki bajban van, akkor a feleségednek picit megértőbbnek kellene lennie. De közben neked is vigyázni kell az egyensúlyra. Ha viszont csak ez a hölgy kap tőled extra figyelmet, akkor érdemes meggondolni, miért is ennyire fontos neked.

2023. febr. 27. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!