Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ilyenekkel viccelődik?
A barátomnak nem tetszett, hogy képeket raktam ki magamról, nem magamutogatós kép, tehát sem a mellem, sem a fenekem sosincs kint egy képen sem, valamikor arcos képeket teszek fel magamról, és más férfiak is szoktak lájkolni, és szoktak nekem szívet is küldeni, pedig ki van írva, hogy kapcsolatban vagyok.
Erre a barátom megjegyezte, hogy örülne, ha máskor nem raknék ki magamról képet, és hogy ha legközelebb meglátja, akkor kapok tőle egy pofont. De utána mondja, hogy csak szívatott, és viccelt, de amúgy tényleg nem örülne neki.
Férfiaktól kapott kúró like-ok már értéknek számítanak? Szerintem inkább a legalsó polcra helyezik a nőt. A barátod helyébe én inkább elbeszélgetnék veled hogy kb. milyen szinten állsz, majd eldönteném hogy van-e benned annyi hogy érdemesnek találjalak magamhoz, vagy már a ciki kategóriába tartozol.
A barátodról írtak után belátom hogy nagyjából egy szinten vagytok, szóval sok boldogságot nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!