Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok felhoz egy régi sérelmet, ti hogyan kezelitek? Velem van a gond?
Én eléggé érzékeny lelkű nő vagyok, ami egyrészt jó, másrészt utálom magam miatta.
Apró dolgoknak is tudok örülni, szép családra vágyom, első a párom és hűséges vagyok. Viszont ugyanígy a kis dolgok el is szomoritanak és sokáig emésztem rajta magam. Pl ha valaki nem tartotta be az ígéretét, sunyizik vagy olyan dolgot tesz amiről tudja hogy engem sért.
Volt 1-2 ilyen eset a párommal, legutóbbi az volt, hogy egyik platformon csupa félmeztelen nőt dobott fel neki az ajánlásokban és ő letagadta, hogy nem azért jelenik meg mert ő azt nézné. Aztán rá pár hónapra azon kaptam hogy azokra maszturbál.
Egyfelől bánt, hogy akkor a szemembe hazudott pedig nyilvánvaló volt, másfelől rosszul esik hogy olyan nőkre van igénye… holott én is mindent próbáltam megadni és nem vagyok prűd szex terén.
Megbeszéltük, de azóta is néha eszembe jut és elszomorodom ilyenkor, mintha másnak látnám mint azelőtt és ilyenkor egy kis megerősítésre vágyom, hogy igenis én jó vagyok neki és vonzó… aztán elmúlna. Viszont ehelyett ő inkább ideges lesz, hogy miért kezdem újra ugyanazt ha egyszer megbeszéltük. Az a baj nekem ez nem elèg, ha elönt az a rossz érzés amit akkor éreztem, nekem szükségem van arra hogy megértsen és mondjon pàr biztató szót. Szerinte nem kellene többször felhoznom ha letisztáztuk.
Velem van a gond? Ha úgy érzem nagyon sértett, nyomjam el magamban ha újra feljon?!
26n
Az lenne célszerű. Úgy is folyton eszébe fog jutni, mivel azt írja, hogy mikor a párja telefonozik már azon jár az agya, hogy neme most is... Itt elveszett a bizalom.
Meg a másik dolog, hogy szerintem nem is lett ez megbeszélve normálisan soha.
Hanem kb úgy, hogy "hát figyelj vertem más nőkre és?? Feszültséget vezettem le. Nem tetszik, akkor ez van"
A kérdező meg dolgozza fel, ahogy akarja. Mikor meg szóba hozza, akkor csak az ellenségeskedés megy.
Ezért célszerű a szakítás. Mert, ha nem tudják megbeszélni a problèmákat, akkor nincs értelme.
Eleve, azért nem tudja a kérdező elfogadni, mert maga a tény nem fér bele neki, hogy a párja más nőkre veri.
A párja meg nem látja be, hogy ezzel mekkora sérelmet okozott, tehát marad a szakítás. Mert itt béke nem lesz, az hótziher.
Mindenkinél más a határ, amit még képes tolerálni, és amit már nem.
Köszönöm a válaszokat!
Nem gondolom, sőt tudom, hogy nem a szex miatt van velem. Sokszor mondja, hogy szereti a jellemem, hogy kedves vagyok, gondoskodó, fontos a család és a hűség, állítása szerint mindig ilyen komoly nőt keresett.
Évek óta együtt vagyunk és közös jövőt tervezünk. De én mindig nagyon ragaszkodtam ahhoz akit szerettem, ezért másnak semmit se jelentő dolgok is elszomorítottak, pl ha làjkolt nőknek (ezt is nehezen értette meg) valahogy az van bennem, hogy ha én őszintén és tisztán kapcsolódok a párommal akkor azt érezzem hogy én is az első és egyetlen vagyok neki.. akit a legjobban szeret, legszebbnek làt (még ha tudom is hogy nem vagyok, valakinek az szeretnék lenni) egyszóval biztonságot érezni, hogy legalább számára nincs/nem kell más. Én meg ezekből a kis jelekből ezt szűröm le. Ilyenkor azt mondja hogy mindig itt van nekem, együtt tervezünk, akkor mégis miért bizonytalanítanak el ezek a “semmiségek” neki pl ez semmiség.
"Ő azt nem érti, hogy pl napokig jól elvagyunk, gond nélkül, szeretetben, akkor egy random este nekem miért jön ez fel és miért hozom megint szóba. Mert ő tök jól érezte magát azt hitte minden rendben de èn jövök megint egy problémàval és ugyanazt kell/ene elmondania amit már párszor mondott…"
"De én mindig nagyon ragaszkodtam ahhoz akit szerettem, ezért másnak semmit se jelentő dolgok is elszomorítottak, pl ha làjkolt nőknek (ezt is nehezen értette meg) valahogy az van bennem, hogy ha én őszintén és tisztán kapcsolódok a párommal akkor azt érezzem hogy én is az első és egyetlen vagyok neki.. akit a legjobban szeret, legszebbnek làt "
Erre vágysz teljes szívedből.
Azért hozod fel, mert nem fér bele az értékrendedbe ez, se a más nők lájkolása.
Folyton belül örlődsz, hogy nem vagy elég jó, mivel okokat ad rá.
És mikor jól érzed magad vele, akkor elfeleded. De mikor pl nem vagytok olyan jól, akkor meg fel fel jön ez az érzés, mert ez van benned mélyen.
Azt akarod, hogy a párod csak téged lajkoljon, ne más nőket. Ez is mind természetes. Ahogy az is, hogy ne más nőkre élvezkedjen. Mérlegelj, hogy neked ez belefér vagy nem. Mert hosszútávon olyannal érdemes lenni, akivel hasonlóan gondolkodsz, megértitek egymást.
"Én eléggé érzékeny lelkű nő vagyok, ami egyrészt jó, másrészt utálom magam miatta." - Miért utálod magad? Akkor mit vársz mástól?
"kis dolgok el is szomoritanak és sokáig emésztem rajta magam. Pl ha valaki nem tartotta be az ígéretét, sunyizik vagy olyan dolgot tesz amiről tudja hogy engem sért." - Ezek nem kis dolgok!!
"bánt, hogy akkor a szemembe hazudott" - téged bánt?
"Megbeszéltük" - Nem beszéltétek meg, ha azóta sincs nyugtod a gondolattól.
Velem van a gond? Ha úgy érzem nagyon sértett, nyomjam el magamban ha újra feljon?! - Nincs veled semmi gond. Ha nem kapsz elég szeretetet és megbecsülést, úgy érzed, hogy hazudnak neked, nem kell folytatnod a kapcsolatot.
Akárhogyis, nem fog változni, itt te tudsz változtatni.
Ha nem fér bele, (ami jogos) akkor szakítás.
Ha jó így, akkor pedig maradj.
A terápiát pedig mindenképp javaslom, párkapcsolattól függetlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!