Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok csúnyán beszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok csúnyán beszélni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Én mindig is elmondhattam magamról, hogy velem sosem beszél csúnyán a párom.

Mostanában viszont össze vesztünk párszor és olyanokat mondott, hogy "mész a pics@b@", "te beteg vagy", volt olyan is, hogy felemelte a hangját.

Nekem ez tök rosszul esik, mert én nem viselkedek így. Értem én, hogy ideges lesz és bocsánatot kért minden alkalommal, de akkor is... 3 éve együtt vagyunk és ebből már 2 éve együtt is élünk. Nekem ez szokatlan.

24n

2023. febr. 23. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

"Mi a 6 év alatt eddig nem veszekedtünk úgy hogy felemeltük volna a hangunkat."

Az ilyenek szoktak abból élni hogy nap mint nap másokon hüledeznek, hogy hogy veszekedhetnek néha, és ezzel ki is merült az érzelmi életük.

2023. febr. 24. 03:32
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező gondolom elkezdtél leépülni szellemileg ezért megértem a hapsit. Én is kimondanám hogy beteg vagy. Ilyet egyébként is akkor mondanak amikor tényleg olyat csinál valaki amit épeszű ember nem.
2023. febr. 24. 04:07
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

Mik ezek a válaszok?:D

Nem. Régebben elég mocskos szám volt, de prom jelezte, hogy lehet ám normálisan is beszélni:D Meg hát felnőttem, stb...

Indulatból szoktam káromkodni, de arra figyelek, hogy a feleségemnek ne mondjak ilyesmit. Ha haragszunk egymásra a "akkor pukkadj meg"ig jutunk. Bizonyos esetekbne a másik közli hgoy "pukk", általában ez el is veszi a viták élét.

A másik verbális bántalmazásának semmi értelme. Mármint ha az a cél, hogy együtt legyetek.

2023. febr. 24. 07:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Komoly szituációban nem.

Vicceskedve viszont szoktunk ilyeneket. :D

2023. febr. 24. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
En sosem beszelek rondan, nemhogy a parommal. Viszont az eddigi kapcsolataimban mind beszeltek velem rondan, es kb azt hittem ez vegulis normalis dolog es mindenhol igy megy. Aztan jott a jelenlegi parom es megtapasztaltam, hogy nem minden ferfi emeli fel a hangjat es karomkodik veled. Az biztos, hogy ezek utan nem hagynam senkinek, hogy rondan beszeljenek velem. (Max akkor, ha tenyleg valami olyan hihetetlen szornyuseget kovetnék el ellene)
2023. febr. 24. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

A stílus az ember. Ha másokkal beszél így, elkerülöm, és akkor már nem beszélhet velem így.

Ha kapcsolat közben kezdené, csak meglepődnék, de nem venném a lelkemre. Őt minősíti. Persze beszélnék vele. Sajnálnám, de csak egyszer tehetné meg, ha nem változtat, ez így nem mehet tovább.

2023. febr. 25. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!