Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok csúnyán beszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok csúnyán beszélni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Én mindig is elmondhattam magamról, hogy velem sosem beszél csúnyán a párom.

Mostanában viszont össze vesztünk párszor és olyanokat mondott, hogy "mész a pics@b@", "te beteg vagy", volt olyan is, hogy felemelte a hangját.

Nekem ez tök rosszul esik, mert én nem viselkedek így. Értem én, hogy ideges lesz és bocsánatot kért minden alkalommal, de akkor is... 3 éve együtt vagyunk és ebből már 2 éve együtt is élünk. Nekem ez szokatlan.

24n

2023. febr. 23. 22:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%

Majd egy idő után jön a fizikai bántalmazás. Feltéve ha ezt hagyod neki. Nyomatékositanám benne hogy ha ez nem változik fel is út le is út.

Mi a 6 év alatt eddig nem veszekedtünk úgy hogy felemeltük volna a hangunkat.

2023. febr. 23. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Mi szoktunk veszekedni és van csúnya beszéd is, de csak indulatból. Ha vége a vitának, minden a régi. Miért lenne tetlegesség?????
2023. febr. 23. 22:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kér utána, látod rajta, hogy megbánta, kiengesztel?
2023. febr. 23. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Talán össze kéne szedni magad
2023. febr. 23. 23:20
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
#2 Így van, semmi tettlegesség nincs.Két kolerikus természetű embernél ez tök normális, de a verekedés az teljesen más dolog.Arra normális embereknél nem kerül sor.
2023. febr. 24. 00:15
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
#5! Dehogy normális, max.primitív lényeknél. Gondolom, akkor a kolerikus természetű emberek a főnöküket is elküldik a pics@ba, hisz az náluk tök normális. Ja, nem. Érdekes, olyankor otthon tudják hagyni a kolerikus természetüket. Furcsa természet ez😂
2023. febr. 24. 00:32
 7/16 anonim ***** válasza:
32%

#6 Nem tudom, nekem nincs főnököm.Én vagyok a saját főnököm, meg az alkalmazottaimé is.

Egyébként voltam már alkalmazott is régen, a főnökömet is elküldtem a halál f*szára, ha nekem volt igazam.

2023. febr. 24. 00:57
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
#7 Vagy csak azt hitted, hogy neked van igazad😁
2023. febr. 24. 01:00
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
#8 Nem, a mai napig tudom.😘
2023. febr. 24. 01:06
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
#9! Persze, mindeki azt gondolja, hogy neki van, különben egyetlen vita se lenne a világban🤷🏼‍♀️ A kolerikusok meg pláne.
2023. febr. 24. 01:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!