Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre kevésbé akarja pelenkázni a kisfiúnkat. Mit csináljak, hogy ne bújjon ki mindig alóla?
Amikor megszületett még pelenkázta sokszor, mióta a hozzátáplálás miatt büdösebb lett a kaki, bejelentette, hogy a kakit most már nem vállalja, csak a pisis pelust.
Ma reggel meg már azzal jött, hogy én cseréljem ki a fiam reggeli pelusát, hiába épp takarítottam, mivel az ébredés utáni pelenkacserekor mindig pisilni szokott és nem akarja úgy kezdeni a napját, hogy a fia szökőkútként ezerrel lepisili.
Na mer' szerinted a nőknek a sz*ros pelenka, a hányás és a kiszolgáltatottság az álmunk gyerekvállalás címszó alatt?
És miért is a nők hibája, hogy a ffiak többsége annyira éretlen idióta, hogy képtelen felfogni, hogy mivel jár a gyereknevelés? Ilyen könnyű a hatalmas erős racionális ffiakat befolyásolni? Ennyire vakon vannak az életben? Ez kire nézve szégyen? Mert az én szememben nem a nőkre
Ahamm, veletlenul sem azt mondjak, amit epp hallani akarsz… Az elejen azt, hogy akarnak, mert az a standard, aztan ha nem akarsz, akkor hirtelen jaaa am en sem hihiii. Aztan majd egyszer meglepodsz, ha leszel mar egy hosszu kapcsolatban, es benyogi a srac, hogy lassan lehetne gyereketek, nem? Mind a ket nemben tobbsegben van, aki akar, mas kerdes, hogy sokan lemondanak rola a sajat javukra, mert egy nem milliomosnak a gyerek nagyon sok lemondassal jar es van aki nem vallalja be akkor sem, ha amugy szeretne, ha minden adott lenne.
De igen, vannak akik TENYLEG nem akarnak, de ez nem nemfuggo. Sot, szerintem egy normalis kapcsolatban a ferfi akarja jobban, pont azert, mert a felelosseg reszre o nem gondol, nagyreszt majd ugyis az anyja foglalkozik vele, o meg segitget neha, de neki csak a fun part jut fokepp a gyereknevelesbol, en ugy vettem eszre a sajat mikrokornyezetemben, hogy a legtobb ferfi ugy gondol a normalis eletre amit ok akarnak, hogy abban egy csalad van, 1-2 gyerekkel🤷♀️
És miért kell hazudni? Fel is vállalhatnák magukat, manapság elég sok nő nem akar gyereket, nem szégyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!