Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre kevésbé akarja pelenkázni a kisfiúnkat. Mit csináljak, hogy ne bújjon ki mindig alóla?
Amikor megszületett még pelenkázta sokszor, mióta a hozzátáplálás miatt büdösebb lett a kaki, bejelentette, hogy a kakit most már nem vállalja, csak a pisis pelust.
Ma reggel meg már azzal jött, hogy én cseréljem ki a fiam reggeli pelusát, hiába épp takarítottam, mivel az ébredés utáni pelenkacserekor mindig pisilni szokott és nem akarja úgy kezdeni a napját, hogy a fia szökőkútként ezerrel lepisili.
Ne haragudj, de meg kellett volna gondolnod, hogy milyen embernek szülsz.
Én is undorítónak találom a pelenkázást, de legyőzném az undort, hiszen nem fair, hogy a leendő feleségem csinálja a piszkos melót, miközben nekem ugyanannyi a felelősségem.
Majd ha kamasz lesz a gyerek ugyanígy háttérbe vonul a problémák miatt? Hihetetlen...
Beszélj vele határozottan, hogy neki is segítenie KELL, hiszen ő is szülő.
Mondd meg neki, hogy neked sem a vágyálmod a lepisilés - ugyanakkor a gyereketekről van szó, aki ugye még nem önellátó, valakinek ki kell vakarni szegényt a pelusból.
Ő meg ugyanúgy a szülő, mint te.
Kompromisszumra kész, amúgy? Tehát oké, nem pelenkáz, de akkor átvállal teljesen valami mást.
"bejelentette, hogy a kakit most már nem vállalja, csak a pisis pelust."
Az oszt igen. Te is remek társat választottál.
Mert neked aztán tökéletes napindítás, ha a kisfiad telibepisil. Neked ez annyira jó, és annyira élvezed.
Nem, a babakaki még az anyai orr számára sem rózsaillatú. Te sem végzed annyira szívesen, de a gyerek meg nem ülhet tele pelusban, tehát megcsinálod neki.
Ő miért nem képes erre?
Ez így nem buli :D Mondd meg neki, hogy lehet róla szó, hogy mindig te cseréled a pelenkákat, akkor viszont ő takarítja a kakás vécét :D Vagy bármi mást ő csinál mindig, amihez neked hullára nincs kedved.
Az én férjem is gyakran felkiabált, hogy szaladjak, mert kakis a gyerek... Én meg lekiabáltam, hogy egész nap én pucolom a popsit, egyszer-egyszer ő is megteheti :D
Nekem nagyon gyenge gyomrom van, de még rokonok kisbabák pelusát is gond nélkül megcsinálom. Ki lehet bírni, nem hal bele senki.
Most ha téged kellene ápolni, akkor mi lenne???
Undorító férjed van már meg se haragudj. Övé is az a pici, örüljön, hogy egészséges a kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!