Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem egyre kevésbé akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egyre kevésbé akarja pelenkázni a kisfiúnkat. Mit csináljak, hogy ne bújjon ki mindig alóla?

Figyelt kérdés

Amikor megszületett még pelenkázta sokszor, mióta a hozzátáplálás miatt büdösebb lett a kaki, bejelentette, hogy a kakit most már nem vállalja, csak a pisis pelust.

Ma reggel meg már azzal jött, hogy én cseréljem ki a fiam reggeli pelusát, hiába épp takarítottam, mivel az ébredés utáni pelenkacserekor mindig pisilni szokott és nem akarja úgy kezdeni a napját, hogy a fia szökőkútként ezerrel lepisili.

2023. febr. 22. 16:16
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem értem, hogy a szaros pelenka az fujj, de a szarban meg szeretnek élvezkedni ugye anál közben. Az bezzeg nem undorító.
2023. febr. 22. 17:01
 12/44 anonim ***** válasza:
95%
Lol, aki gyereket vállal, az vállalja annak minden nehézségével együtt. A férjed egy felelőtlen barom, nem felnőttként viselkedik. Én se szeretem a kutyáim után a kakit felszedni, de megteszem, mert ezt vállaltam.
2023. febr. 22. 17:08
 13/44 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell szeretni, meg kell csinálni és kész.

Egy esetben tudnám ezt elfogadni, ha ő cserébe megcsinál valami olyan dolgot, amit meg te utálsz nagyon (értelemszerűen valami olyat, ami ugyanolyan rendszeres, mint a pelenkacsere, nem valami olyan dolog, amit évente kétszer kell végezni).

2023. febr. 22. 17:37
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
#13 pedig a férfiak imádják így felosztani a házimunkát is, évi 5 fűnyírás a részükről = heti szintű nagytakarítás, naponta főzés a nő részéről.
2023. febr. 22. 17:39
 15/44 anonim ***** válasza:
96%

14) pont ezt akartam írni :D

"Én megcsinálom a FéRfiMuNkÁt a háznál, övé a női" = "két éve felfúrtam egy polcot és kihívtam egy szerelőt, a minimum, hogy ganéz utánam napi szinten életem végéig".

2023. febr. 22. 17:43
 16/44 anonim ***** válasza:
94%

Ezzel finoman jelezte, hogy az a te gyereked, oldd meg te. Nem a tiétek. Amúgy miért egyeztél bele? Képen kellett volna röhögni. Amúgy kb. iskolás korig kell a fenekét törölni. Vagy ő erre nem számított?

Nem vagyok balhés típus, de nálunk egy ilyen kijelentés után zengett volna az egész kerület.

2023. febr. 22. 18:01
 17/44 anonim ***** válasza:
95%
Az egy dolog, hogy szegyen, hogy ennyire szar apa. De azon elgondolkoztal mar, hogy mennyird szar ferj is? Tudja a kakis pelusrol, hogy undorito es hogy ezt senki nem szereti, es megis inkabb csinald te az egeszet. Az o lelkenek ez nem fer bele, o ettol szavadulni akar, de az nem erdekli, hogy neked is ugyanolyan rossz, inkabb neked legyen ketszer olyan rossz es neki meg semennyire.
2023. febr. 22. 18:04
 18/44 anonim ***** válasza:
21%
Megzsarolnám, hogy a gyerekkel tudatni fogod milyen "apa" volt mikor csecsemő volt.
2023. febr. 22. 19:22
 19/44 anonim ***** válasza:
93%

Tudod,mikor a lányom pici volt,amikor otthon voltam,mindig pelusoztam,furdettem.Ha dolgoztam,akkor persze nem.Még éjjel is felkeltem hozzá,nem vártam el a nejemtől.

Aztán az élet úgy hozta,hogy 50 évesen, a keresztfiammal,aki másfél éves volt,ugyanezt átéltem.Apja lelépett,otthagyta őket.Az anya dolgozott, és én,mivel éjszakás munkaköröm volt,szint egy évig pótapa voltam.Etettem, játszottam vele, és persze pelusoztam is ,magától értetődik.

Persze ehhez hozzátartozik,hogy imádom a gyerekeket, s ha lesz unokám,akkor ő is el lesz látva , a papa által :)

59 F

2023. febr. 22. 19:34
 20/44 anonim ***** válasza:
86%

Annyit mondanék, hogy nekem sincs kedvem pelenkázni, mától én se csinálom meg. Aztán néznék rá, hogy ilyenkor mi van. Ugyanúgy az ő gyereke is.

Felnőtt ember. A napja 90%-ban azt csinálja, amit muszáj, és nem azt, amihez kedve van. Ne haragudj, de te vagy a buta, ha ezt így el is nézed, hogy szegénykének nincs kedve, akkor ne csinálja.

2023. febr. 22. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!