Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre kevésbé akarja pelenkázni a kisfiúnkat. Mit csináljak, hogy ne bújjon ki mindig alóla?
Amikor megszületett még pelenkázta sokszor, mióta a hozzátáplálás miatt büdösebb lett a kaki, bejelentette, hogy a kakit most már nem vállalja, csak a pisis pelust.
Ma reggel meg már azzal jött, hogy én cseréljem ki a fiam reggeli pelusát, hiába épp takarítottam, mivel az ébredés utáni pelenkacserekor mindig pisilni szokott és nem akarja úgy kezdeni a napját, hogy a fia szökőkútként ezerrel lepisili.
Nem kell szeretni, meg kell csinálni és kész.
Egy esetben tudnám ezt elfogadni, ha ő cserébe megcsinál valami olyan dolgot, amit meg te utálsz nagyon (értelemszerűen valami olyat, ami ugyanolyan rendszeres, mint a pelenkacsere, nem valami olyan dolog, amit évente kétszer kell végezni).
14) pont ezt akartam írni :D
"Én megcsinálom a FéRfiMuNkÁt a háznál, övé a női" = "két éve felfúrtam egy polcot és kihívtam egy szerelőt, a minimum, hogy ganéz utánam napi szinten életem végéig".
Ezzel finoman jelezte, hogy az a te gyereked, oldd meg te. Nem a tiétek. Amúgy miért egyeztél bele? Képen kellett volna röhögni. Amúgy kb. iskolás korig kell a fenekét törölni. Vagy ő erre nem számított?
Nem vagyok balhés típus, de nálunk egy ilyen kijelentés után zengett volna az egész kerület.
Tudod,mikor a lányom pici volt,amikor otthon voltam,mindig pelusoztam,furdettem.Ha dolgoztam,akkor persze nem.Még éjjel is felkeltem hozzá,nem vártam el a nejemtől.
Aztán az élet úgy hozta,hogy 50 évesen, a keresztfiammal,aki másfél éves volt,ugyanezt átéltem.Apja lelépett,otthagyta őket.Az anya dolgozott, és én,mivel éjszakás munkaköröm volt,szint egy évig pótapa voltam.Etettem, játszottam vele, és persze pelusoztam is ,magától értetődik.
Persze ehhez hozzátartozik,hogy imádom a gyerekeket, s ha lesz unokám,akkor ő is el lesz látva , a papa által :)
59 F
Annyit mondanék, hogy nekem sincs kedvem pelenkázni, mától én se csinálom meg. Aztán néznék rá, hogy ilyenkor mi van. Ugyanúgy az ő gyereke is.
Felnőtt ember. A napja 90%-ban azt csinálja, amit muszáj, és nem azt, amihez kedve van. Ne haragudj, de te vagy a buta, ha ezt így el is nézed, hogy szegénykének nincs kedve, akkor ne csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!