Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem egyre kevésbé akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egyre kevésbé akarja pelenkázni a kisfiúnkat. Mit csináljak, hogy ne bújjon ki mindig alóla?

Figyelt kérdés

Amikor megszületett még pelenkázta sokszor, mióta a hozzátáplálás miatt büdösebb lett a kaki, bejelentette, hogy a kakit most már nem vállalja, csak a pisis pelust.

Ma reggel meg már azzal jött, hogy én cseréljem ki a fiam reggeli pelusát, hiába épp takarítottam, mivel az ébredés utáni pelenkacserekor mindig pisilni szokott és nem akarja úgy kezdeni a napját, hogy a fia szökőkútként ezerrel lepisili.

2023. febr. 22. 16:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
30) gondolom, ha nem lenne más választásuk, megcsinálnák, csak ameddig át tudják tolni a nőkre, addig az a könnyebb. Lásd még: csomó pasi rendben tartja a környezetét, amíg egyedül lakik. De miután összeköltözik egy nővel, fokozatosan kihúzza magàt a háztartás alól és felőle akár a mocsokban is fetrenghetnek, amíg a nő nem takarít fel.
2023. febr. 23. 11:26
 32/44 anonim ***** válasza:
15%
30-as megsúgom neked, hogy többségében a nők akarnak gyereket (lásd 'gyógyszert szedek' hazugságok, hogy felcsináltassák magukat), a férfiakra csak rá van erőltetve. Na, ha te akartad, akkor oldd meg, főleg ha hazugsággal érted el a célodat. Mondom ezt nőként. Nagyon sok férfi nyomós okkal húzza ki magát a teendőkből.
2023. febr. 23. 13:25
 33/44 anonim ***** válasza:
78%
32) egy barom vagy röviden-tömören. Felnőtt, nem fogyatékos emberre nem "erőltetnek rá" gyerekvállalást (az elenyésző gyógyszerrel trükközést leszámítva). Nincs olyan, hogy ha az egyik akarta jobban a gyereket, a másik meg akkora nyomorék, hogy hagyta magát, akkor az egyiké a vele járó munka. Frászt vagy te nő, de remélhetőleg gyereked sem lesz soha.
2023. febr. 23. 13:40
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is megsúgom neked 32, hogy rengeteg férfi is akar gyereket, de kapaszkodj meg, értelmes férfit nem lehet gyerekvállalásra kényszeríteni! Normális kapcsolatokban ez egy KÖZÖS döntés, amiben mindkét fél benne van és amiből mindkét félnek ugyanúgy ki kell vennie a részét! Nincs olyan, hogy valaki a közösen tervezett gyerek körüli teendők alól okkal húzza ki magát!
2023. febr. 23. 13:42
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

32

Miért, a férfi talán nem mondhat nemet, és léphet ki a kaocsolatból, ha ilyen egyértelműen különbözik az elképzelése a gyerekvállalásról? Vagy erről nem beszélnek még házasság előtt az emberek? Mert szerintem de, akkor még viszonylag könnyen dönthetnek úgy, hogy akkor vége.

2023. febr. 23. 13:55
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
32# szegèny ártatlan fèrfiak😢😢😢😢😢😢😢 köttesse el akkor magát
2023. febr. 23. 14:18
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

32) 🎻🎻🎻

Ha gumi nélkül beleélvezel egy nőbe, akkor épp vállalod ezt a kockázatot. Ettől biza még nem lesz az egész szívás a csaj feladata és felelőssége.

2023. febr. 23. 14:28
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

32

Húzz gumit, butus!

2023. febr. 23. 15:51
 39/44 anonim ***** válasza:
24%
32-es vagyok és nő 😂 nem tudok gumit húzni, gyógyszert szedek és emellett is kb 2 havonta tesztelek, annyira nem akarok gyereket. A legtöbb pasinál hamar kiderült, hogy a 'szeretnék a jövőben gyereket' csak a nőknek szól, ahogy megtudták, hogy én tényleg nem akarok egyből billent a mérleg, hogy ja amúgy ők sem, csak ez az elvárás...
2023. febr. 23. 16:23
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
39) ezzel együtt a mikrokörnyezeted nulla szinten reprezentatív. Az emberek (férfiak és nők egyaránt) többsége akar gyereket, de felőlem azt látsz a párhuzamos univerzumodban, amit jól esik. Nőként mondjuk elég szégyen leverni egy ilyen "a nők kényszerítik rá szegény férfiakra a gyereket, JOGOS, hogy csak a nők végezzék a munkát" tirádát, de felőlem..
2023. febr. 23. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!