Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemutatás a családnak?

Figyelt kérdés

Múlt heten atmentünk a szüleimhez és bemutattam nekik az új baratom.

A dologban ami esetleg fura hogy a baratom idősebb tőlem alig fiatalabb a szüleimtől.

Ő 40 éves, míg apukám 55.

Vacsiztunk, aztán a barátom elment apával a garázsba.

1 óra mulva anyával utánuk mentünk, de hallottuk hogy üvöltöznek, így csöndben maradunk hallgatózni..

Szóval a garázsban keményen beittak és részegen beszélgettek.

Apa-figyelj eddig a lányom hazahozott bezból sapkás kö csögöket meg festett hajú majmokat...te vagy az első férfi az életében. Te veszélyes vagy. Latom hogyan néz rád.

Baratom-nem simán veszélyes vagyok hanem közveszélyes, mivel szeretem a lányodat.

Elhiheted hogy sok nőm volt de mikor először beszéltem a lányoddal tudtam hogy ő lesz a feleségem.

Apa-de te elvált ember vagy, neked van egy lányod ba zdmeg, te egy apa vagy. A lányom leghoszabb kapcsolata meg max 1 ev volt, ő agyilag még gyerek.

Baratom-jól mondod...lanyos apa vagyok ahogyan te is...éppen ezért tudom, hogyan kell egy nővel bánni. Tudod te milyen harc és mennyi pénzbe került a gyermek elhelyezesi per?

Kú rvara nem tudod mert szerencsés ember vagy.

Vagy milyen egyedülálló ferfiként egy kislányt nevelni?

Ha én akarok valamit az az enyém lesz.

Es gondoskodni is fogok róla amíg élek.

Ezek után röhögtek, meg ugratták egymast és annyit ittak, hogy apát anya kíserte fel.

A baratom meg ilyen erthetetlen szerelmi vallomasokat suttogott a fülembe, amíg be nem taszigàltam az ágyba.

Azert volt döbbenetes ezt kihallgatni, mert a baratom soha nem mondta el nekem hogy ennyire szeret, vagy hogy ilyen komoly szándékai vannak velem.

És szinten döbbenet volt hogy ilyen nagy haverok lettek apával, aki eddig szóba sem állt a volt barátaimmal.

Anya meg annyit mondot utána hogy ezt jól kifogtad lányom...Ugyanolyan őrült mint az apád.

Tegnap meg már hívta apa a baratomat vadaszni.

Baratom meg mondta hogy csak akkor megy ha szitává lőhet 1 vaddisznót meg ha apa visz 1 üveg jégert. Utána meg hallom a vonalban hogy röhögnek.

Mikor meg nezek ra utána kerdőn, annyit mond hogy apukád egy igazán klassz ember. Nekem meg alig vannak barataim, de faterod esélyes a legjobb haver címre.

Szerintem meg fura az egész. Szerinted?

2023. febr. 18. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Szörnyű történet az elejétől a végéig.
2023. febr. 18. 19:38
 2/11 Hans Pötterman ***** válasza:
97%
Valamelyik "tragikus vadászbaleset" áldozata lesz előbb vagy utóbb 😂
2023. febr. 18. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem kamu. Persze, szóról-szóra emlékszel a garázsos beszélgetésre.

De ha igaz (amit kétlek) akkor apád is, a faszid is jó nagy parasztok.

2023. febr. 18. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
4%
Csak felmérték egymást. Bebaßcsizva kicsit energikusabbra, epikusabbra sikeredett. Nincs gond.
2023. febr. 18. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Gyenge kamu
2023. febr. 18. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Ritka kaki duma 🤮
2023. febr. 18. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Anyádnak van igaza, jól beszoptad ezzel a faszival
2023. febr. 18. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:

"Baratom meg mondta hogy csak akkor megy ha szitává lőhet 1 vaddisznót meg ha apa visz 1 üveg jégert. " + tegnap is sgg részeg volt.

Hát, nekem tuti nem kéne a te barátod.

2023. febr. 18. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

Bééézból sapka ....Gyenge kamu.

Vadászatnak vannak szabályai amik közűl fontos a vad tisztelete is. Fegyvert sem adunk senki illetlen kezébe.

2023. febr. 18. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Kamu ez az egész.Elég furcsa hogy szóról szóra ezt a hosszú beszélgetés fel tudtad idézni xd Már mikor elkezdtem olvasni egyből ez ütőtt szemet
2023. febr. 19. 11:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!