Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változhatott meg ennyire?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Párom kb 3 éve dolgozik egy helyen. 2021 óta csak fiatalok dolgoznak itt kb 8-an vannak. Amig öregebb férfiakkal dolgozott eleg komoly volt viszont mióta belekerült ebbe a társaságba teljesen más lett. Havonta vagy kéthavonta összeülnek inni. Akkor totál le issza magától. Én a társaságot abszolut nem ismerem nem is akarja ő hogy megismerjem plusz mindig mikor megy el elviszik meg haza hozzák mert én addig a kisfiúnkal vagyok. Októberben egy ilyen ivászat után kiderült hogy kurvát hívott az egyik barátjának, novemberben lányokat nézeget az Instagramon és habár ő azt mondja nem onlyfansazet én nem nagyon hiszek benne. Majd decemberbe az egyik haverjának a csajával kezdett el beszélgetni (1 hónapig beszéltek majd lebukott) úgy hogy közbe a másik haverja (ugyan abból a társaságból) is fűzte a lányt. Akkor úgy éreztem hogy a kisfiúnk végett meg kell bocsátanom neki, de már beleőrülök az egészbe és legszívesebben ott hagynám az egészet a picsába. Az egész a haveri tásrsaságba kerülés óta van. Annyira nagy haverok de senki nem mondta ne csináld ezt hat van egy fiad egy családod. Nem tudom mi tevő legyek. Hogyan tudnám elhozni abból a társaságból.Kérlek segítsetek! Abba sem vagyok biztos hogy van értelme ezért küzdeni már2023. febr. 18. 13:05
1/5 anonim válasza:
Ez szerinted jobb lesz 5-10 év múlva?
2/5 anonim válasza:
Nincs értelme küzdened. A társaság nem okolható helyette. Felnőtt ember, férj, családapa. Ha ez érdekelné, nem lenne társaság, amit ne hagyna ott, ha kell.
A leírtak alapján szerintem már biztosan megcsalt, fölösleges erőlködés az egész részedről.
Jobban jársz, ha elhagyod. Pont az a gyereked érdeke, hogy ne szar kapcsolatban éljen.
3/5 anonim válasza:
A párod egy felnőtt ember, senki nem tett pisztolyt a fejéhez, hogy mit tegyen és senki nem felel érte.
Iszákos? Hagyd el, a gyerekedet nézd, egyáltalán nem jó neki, hogy az apja piál, csajozik.
Élje életét, fizesse a gyerektartást, jobb lenne nektek nélküle.
4/5 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni az olyan embereket akik kifogásként tekintenek a gyerekre. Ha szar a kapcsolat nem kell erőltetni gyereknide vagy oda változni nem fog a helyzet és a gyerek is csak azt tanulja meg hogy lehet nőzni kapcsolatban is.
5/5 anonim válasza:
Nem változott meg, hanem kimutatta a foga fehérjét.
Ha nem bírod ezt elviselni, akkor nem is muszáj!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!