Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat ez még?

Figyelt kérdés

Egyutt lakom a barátommal. Tulajdonképpen minden működik köztunk, de úgy vettem eszre, hogy egyvalami hianyzik azert köztunk: a szeretet. Egymas féltése. Egymas óvása. Egymásért aggódás. Valahogy van, de mintha megjatszott lenne, felszínes.

Valóság az, hogy ha van 3 narancs kiválasztja maganak a legszebbet, nem gondol rám.

Ugyanígy, mivel nem szeret, a megcsalástól se állítja meg semmi. Számára csak egy variálása lenne a menünek, nem lenne lelki ismeret furdalása, mivelhogy nem szeret.

Tehat megvan minden és még sem

Igen. A nemi szervek attól még összetehetőek. Jól is működik, ha nem is fantasztikus. Pont az erzes hianyzik az egészből , de orgazmus van. Szex utan azert öleljuk egymast es sokat vagyunk összebújva.

De lattam mar rajta karörömöt, ha valami nem úgy sikerult az életemben karrieremben ahogy szerettem volna.

Lattam hogy nem tart velem vitákban, nem véd meg. Sőt húzza ellenem sokszor az ismerősöket.

Mindenki a szerelmet es a szexet szajkózza, erre helyezi a hangsúlyt . De szeretet van? Azt ki hiányolja ? Az emberséget. Odafigyelést . Becsületet

2023. febr. 1. 22:31
 1/6 A kérdező kommentje:

Meg szerethetjük e valaha egymast ?

Sajnos úgy érzem, hogy en sem szeretem. Hogy lehet szeretni valakit , aki az ellenséged ?

2023. febr. 1. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Legalább gyerek nincs.
2023. febr. 1. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemtom miert vagytok együtt.. Passz.
2023. febr. 1. 23:51
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Uramisten🤣 arra kérlek, hogy ennyi esszel ne szaporodjatok. Minek laktok együtt, ha nem szeretitek egymást? És mi az, hogy minden megvan csak a szeretet nincs ? Hat, végülis mire épülne egy szerelmi kapcsolat, ha nem erre ?🤣🤣🤣

Miért nem kerestek mindketten valaki mást, akit szeretni tudtok? És mondjuk koltozzetek össze velük azután, hogy biztosan rá jöttök, szeretitek?

2023. febr. 2. 07:15
 5/6 A kérdező kommentje:
4 es a szerelem es a szeretet nem ugyanaz. A szerelem ha megvan, attól még nem biztos , hogy a szeretet is. A szerelem amúgy elég intenzív érzés sok mindent eltakar sok hiányosságot elfed
2023. febr. 2. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Az nem szerelem, amiről te beszélsz. Az a rajnogas, amikor a rózsaszín ködtől nem látod a másik hibáit. És van egy rossz hírem, ez pár hónap után elmúlik és ha nincs megalapozva valódi érzelmekkel, akkor a kapcsolat is tönkre megy.

A szerelem nem egyenlő a fellángolással. A szerelemben szeretet is van, bizalom, a másik nagymértékű ismerete. A fellángolás heves, intenzív és hamar el is múlik.

2023. febr. 2. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!