Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod x év után sem biztos a közös jövőtökben, változhat még?
A párommal 7 éve vagyunk együtt. Ez egy fiatalkori szerelem, de én mindig is úgy éreztem, hogy megtaláltam azt a személyt, akivel el tudom képzelni a jövőmet.
Az utóbbi egy évben viszont, úgy érzem, megváltozott a kapcsolatunk. Többször vitáztunk azon, hogy a párom különböző lányokat nézegetett a közösségi oldalakon (heti rendszerességgel, és lajkolt is képeket), amit én rosszul fogadtam és elmondtam, hogy nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba. Mielőtt nekem ugranátok elmondom, hogy onnan tudtam ezt, hogy a páromnak elromlott a telefonja (1 hét kb.), ezért az enyémről jelentkezett be, ami természetesen ott maradt, csak aztán ő erről nem is tudott ( meg én se csak, mikor kívácsiságból belenéztem). Azt még tudni kell, hogy nálunk nem tabu a másik telefonja, jelszavink is megvannak egymásnak.
Visszatérve a fő gondolatmenethez, ugye sokat vitáztunk ezen, mire megértette mennyire bánt ez engem. Eltelt pár hónap, amikor úgy éreztem, hogy minden sinen van, akkor jött a pofon. Megint lájkolt és ráadásul olyan lányt, akit azelőtt megkértem, hogy tiltson le, és le is tiltotta. Most levette a listáról és elkezdte lájkolgatni a képeit, mire a lány elkezdte követni. Ő nem követte vissza, de nem tudhatom valójában irkáltak-e vagy sem... Ebből egy hatalmas vita lett ismét, mert neki ez állítólag nem jelent semmit, pedig elmondása szerint tudta, hogy mi lesz a reakcióm. Aztán átbeszéltük az egész kapcsolatunkat és azt mondta, hogy ő nem biztos benne egy ideje, hogy én vagyok neki az igazi. Erre természetesen kiborultam, mire elkezdett vigasztalni, hogy ő szeret engem, de túl nagy a nyomás rajta, mert tudja, hogy én eljegyzésre, meg esküvőre vágyok és ő ezt nem szeretné, meg nem tudja ezt nekem megadni.
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy kifogás, vagy komolyan így gondolja. Változhatnak az érzései vagy inkább lépjek és vessek véget a kapcsolatnak? Nekem az is eszembe jutott, hogy csak azért mondta ezt, hogy legyen valaki mellette addig, amíg nem talál egy jobbat.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Fiatalkori szerelem, tehát ő még élni akar. Ami nagyon gáz, mert erre gondolhatott volna korábban is.
Jó lenne, ha megváltozna, de nem fog.
Lájkokon megy a balhé. Tudjátok egymás jelszavait, kutatgatsz mit csinál, nem bízol benne. Röhejes az egész. Hogy lehet egy lájkon kiverni a csetepatét? Na mindegy, ez egy másik téma.
A tényleges problémák:
- nem akar elköteleződni, élvezni akarja az életet. Nem akar még családot, nem akar komolyabb szintre lépni, más nőkkel ismerkedne (pontosabban dugna)
- akit unszolni kell hogy ne másokra csorgassa a nyálát, annak már lőttek
Nem a megváltozásról szól ez, hanem ahogy neked is elmondta, nem akar családot, nem akar esküvőt. Nem akarja leláncolni magát, élvezni akarja az életet, összejárni nőkkel, bulizni, stb..
Ezen semmit nem tudsz változtatni, mert ez egy vágy, így akar élni.
1-es
Itt is itt volt rá az alkalom, hogy kilépjen a kapcsolatból. Sokst beszélgettünk és ezt is kérdeztem, de azt mondta nem érzi úgy, hogy nem élt. Egy szavába kerülne és felfognám, elengedném.Én igazán sosem erőltettem a dolgokat. Igen, szeretnék eljegyzést, házasságot, de nem azonnal, vagyis inkább számomra nem ez az egyetlen, legfőbb cél a kapcsolatunkban.
2-es
Lehet igazad van, de akkor ezt miért nem lehet így nyíltan kimondani? Miért egyszerűbb hazudni? Nagyon sokszor mondtam már, hogy legyen őszinte.
Szerintem is el van kaszálva már ez a kapcsolat. Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor felejtsd el. Ráadásul ő megmondta neked tök nyíltan, hogy nem akar veled megállapodni. Ne várd meg amíg megcsal és dob téged.
Amúgy a lájkokon sose akadtam ki, sőt én sose néztem, hogy az aktuális partnerem kiket lájkolgat, sőt eszembe sem jutott hogy ezeket csekkolgassam. Aztán megismertem a férjemet és ő mondta nekem, hogy amúgy soha nem lájkolgat semmit, nehogy ebből konfliktus vagy veszekedés legyen. Gondolom az exnőjével voltak ebből hatalmas viták vagy én nem tudom mi miatt van, de ezt kihangsúlyozta. Szerintem nálatok sem maga a tevékenység volt a probléma, hanem az amit mondott utána.
7 éve vagytok együtt és felfognád, elengednéd? Komoly. Akkor talán tényleg engedd is el, ha ilyen könnyű. Én azt se értem, valaki hogy tudott 17 év házasságot csak úgy elengedni - mert nekem pl. lassan most lesz 1 éve, hogy szakított velem az exem, akit csak 2020 decemberében ismertem meg, és alig pár hónapot voltunk együtt, mégsem tudom a mai napig elengedni, naponta több órát gondolok rá még most is, hogy már letiltott és nem láttam december óta.
Ehhez képest azt írod, 7 éve együtt, fiatalkori szerelem, megtaláltad azt az embert, aki a jövőd, de elengednéd rögtön... nagyon furcsa emberek vannak!
Mert gyáva, inkább megvárja, amíg te szakítasz. Így ő elmondhatja magáról, h mindent megtett a kapcsolatért és őt dobták ki. Sok ilyen konfliktuskerulo, gyava, tok.etlen pali van amugy.
Volt egy ilyen exem, egyszercsak elkezdte mondani, h ő nem biztos a kapcsolatban meg nem tudja mi legyen. 3 hónapig kínlódtunk. Engem ez a hozzáállás nagyon idegesített, h ennyire egyszerűen akarja megúszni a dolgot. Úgy ért véget, h direkt mindennel felidegesítettem, veszekedéseket provokáltam, h mondja csak ki a dolgokat, legyen már tökös egyszer az életben. Na ez sikerült is és akkor nyögte ki, h ő arra számított, h én szakítok vele és nem szeret már régen meg más nőket is kipróbálna és már randizgatott is a hátam mögött.
"tudja, hogy én eljegyzésre, meg esküvőre vágyok és ő ezt nem szeretné, meg nem tudja ezt nekem megadni"
Ez egyértelmű válasz.
Nem akar elköteleződni melletted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!