Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod x év után sem biztos a közös jövőtökben, változhat még?
A párommal 7 éve vagyunk együtt. Ez egy fiatalkori szerelem, de én mindig is úgy éreztem, hogy megtaláltam azt a személyt, akivel el tudom képzelni a jövőmet.
Az utóbbi egy évben viszont, úgy érzem, megváltozott a kapcsolatunk. Többször vitáztunk azon, hogy a párom különböző lányokat nézegetett a közösségi oldalakon (heti rendszerességgel, és lajkolt is képeket), amit én rosszul fogadtam és elmondtam, hogy nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba. Mielőtt nekem ugranátok elmondom, hogy onnan tudtam ezt, hogy a páromnak elromlott a telefonja (1 hét kb.), ezért az enyémről jelentkezett be, ami természetesen ott maradt, csak aztán ő erről nem is tudott ( meg én se csak, mikor kívácsiságból belenéztem). Azt még tudni kell, hogy nálunk nem tabu a másik telefonja, jelszavink is megvannak egymásnak.
Visszatérve a fő gondolatmenethez, ugye sokat vitáztunk ezen, mire megértette mennyire bánt ez engem. Eltelt pár hónap, amikor úgy éreztem, hogy minden sinen van, akkor jött a pofon. Megint lájkolt és ráadásul olyan lányt, akit azelőtt megkértem, hogy tiltson le, és le is tiltotta. Most levette a listáról és elkezdte lájkolgatni a képeit, mire a lány elkezdte követni. Ő nem követte vissza, de nem tudhatom valójában irkáltak-e vagy sem... Ebből egy hatalmas vita lett ismét, mert neki ez állítólag nem jelent semmit, pedig elmondása szerint tudta, hogy mi lesz a reakcióm. Aztán átbeszéltük az egész kapcsolatunkat és azt mondta, hogy ő nem biztos benne egy ideje, hogy én vagyok neki az igazi. Erre természetesen kiborultam, mire elkezdett vigasztalni, hogy ő szeret engem, de túl nagy a nyomás rajta, mert tudja, hogy én eljegyzésre, meg esküvőre vágyok és ő ezt nem szeretné, meg nem tudja ezt nekem megadni.
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy kifogás, vagy komolyan így gondolja. Változhatnak az érzései vagy inkább lépjek és vessek véget a kapcsolatnak? Nekem az is eszembe jutott, hogy csak azért mondta ezt, hogy legyen valaki mellette addig, amíg nem talál egy jobbat.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Addig marad Veled, amíg nem talál jobbat. Ami szinte elkerülhetetlen, hiszen kimondta, hogy nem Te vagy számára az igazi és nem akar melletted elköteleződni. Most sem szeretne veled lenni, de rendkívül gyáva, azt várja, hátha Te hamarabb szakítész, mert akkor ezt a felelősséget sem neki kell felvállalnia.
Én is átéltem hasonlót, hidd el, Magad miatt mondom, hogy jobban jársz, ha nem pazarolod a drága idődet egy halott kapcsolatra és minél hamarabb szakítasz.
miért nem lehet így nyíltan kimondani?
Azért mert kényelmes: amíg Te megvagy, van egy biztos háttere, van kit d...ni, van aki takarítja a lakást, stb. Másrészről gyáva: minek ugrana az ismeretlenben, ha melletted is simán próbálkozhat, aztán ha lesz valami biztos, majd lelép! Ha ráaádsul kiprovokálja bántó beszólásokkal- azért a 7 éve barátnő képébe mondani, hogy gyakorlatilag nem te vagy az igazi és nem akar tőled semmit...- előtte, hogy te szakíts, nem ő lesz a rossz!
Nézd mi is hasonlóan vagyunk, csak 8éves kapcsolat.
Nálam a kételyt az okozta ahogy helyzetekben reagált, relatíve gondtalan életet élünk és még így is kifakad h nincs ideje, holott semmire nincs gondunk, de amikor van ideje akkor is órákat tvzik mobilozik és nem azt csinálja amire szerinte nincs ideje.. nincs ideje, nagyobb gondok, gyerek nélkül..
Kis lakásban élünk, így a házimunka is semmi szinte és en is megcsinálom alap.
De akármilyen nyugodtan próbáltam ezeket elmondani mindig az én vagyok a rossz meg a hibás mindenben szöveg..így semmire nem lehet jutni..
Persze h kis idő után rajottem h felesleges megbeszélni mert nem haladunk sehova..34f 30l
Teljesen jogosan akadtal ki ezen, ez nagyon tiszteletlen dolog. Attól is herotom cab, ha szingli pasik csorgatjak így a nyálukat egy random qrvara, de ezt kapcsolatban csinálni egyenesen pofátlanság.
Komolyan kevesebb fáradság neki lenyomni a like gombot, mint nem? Hagyjuk már.
Az, hogy mit néz, nem érdekes, van szeme, ő id lát, nyilván megnezi, amit vonzónak talal. De likeolni es felhívni erre a figyelmet nagyon alpári.
Én a helyedben mindenképp kiszállnék ebből a kapcsolatbol, már csak emiatt is. És akkor arról meg nem is beszéltem, hogy konkrétan volt képe az arcodba vágni, hogy amúgy nem veled akar megoregedni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!