Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja el fogandi a gyerekem,változhat ez?
Sajnalom, cefet helyzet, de hidd el, hogy jobb lesz ez igy. Es nagyon jo anya vagy, hogy a gyermekedet valasztottad es nem hagyod, hogy egy olyan emberrel kelljen együtt élnie majd aki nem tudja ot elviselni, eleg rossz ilyem mostoha mellett elni
Egyebkent szamomra is mindig felfoghatatlan, hogy miert kezdenek gyerekessel ha egyszer zavarja oket a gyerek es hogy ott ok mindig csak masodikok lehetnek. En sem kezdek pont ezert apakkal. Lehet egyebkent, hogy neked viszont olyannal kellene kezdeni, akinek szinten van gyereke, o jobban megertene es talan zsigerbol jönne is neki az apa szerep.
Teljesen igazad van. Nekem fordított helyzet volt. Mármint a férfinak volt gyereke, persze később derült ki. És nekem ez nem fért bele, így nem is fűztem vele szorosabbra a kapcsolatot. Ezzel neki is megadtam az esélyt arra, hogy találjon olyan párt, akinek ez nem probléma. Számomra főként az jelentett gondot, hogy egy ilyen lényeges dolgot elfelejtett előre közölni.
Remélem, megtalálod a neked való társat. Nem lehet elvárni valakitől, hogy lemondjon a gyermekéről egy f.szért.
Sajnálom, de aki így áll hozzá, attól jobb mihamarabb elköszönni.
Igazából nem is értem, hogy gondolta a gyerekeddel kapcsolatban.
Anyám évekkel azután hogy apámmal szétmentek elkezdett ismerkedni egy faszival. Aztán kb 1 hónap után felszívódott arra hivatkozva hogy ő nem áll készen arra, hogy nevelőapa legyen. (tizenévesek voltunk mindannyian már akkoris, szóval semmi köze nem kellett volna legyen hozzánk) Aztán most nemrég elkezdte anyámat üzenetekkel bombázni hogy megbánta h*lye volt stb.
Szerencsére anyámnak volt annyi esze hogy válaszra se méltatta. Ha anyám újra szóba állt volna vele, lehet szétbombáztam volna a fejét a palinak. 20/F
Tönkretett volna téged is, meg a gyereket is. Már az is komoly gond, ha így reagált arra, hogy a gyerek apja a telefonált. Mégis mit hitt?
Nem fog változni. Viszont: lesz, aki elfogad gyerekkel. Tapasztalat. ;)
Szerintem szimplàn végig etetett.
35+os muci vagy, zàródnak a kapuk?
Azért én mégis megkérdezném, hogy mire számított, majd ti összeköltöztök és a gyerek meg megy a zaciba, vagy mi lesz vele?
Szerintem ő egy percig sem gondolta komolyan ezt az egészet veled, ne haragudj, hogy ezt mondom. Máskülönben igenis számításba vette volna a gyereket is és ennek megfelelően hozza a döntéseit. Pl hogy nem kezd gyerekes nővel, ha képtelen elfogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!