Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja el fogandi a gyerekem,változhat ez?

Figyelt kérdés
Több hónapja ismerjük egymást, minden tökéletesnek tűnt,már el jegyzés is felmerült.Eddig.Ma a gyermekem beszélt az apjával,telefonon aki egy évben kb. 3 alkalommal látogatja.A párom féltékeny lett.Ez előtt is fel tűnt, nagyon ritkán érdeklődik a lányom iránt.Ma ki is mondta csak engem akar. Mondtam neki, hogy a gyermekem a részem,nem az az anya vagyok aki el hagyja a gyerekét egy f..ért.A gyerekemért ölni tudnék. Imádom a mindenem. Össze törtem.Annyira tökéletes volt minden.Szerintetek hajlamos lehet valaki változni ilyen téren,és fel fogni hogy ezután igenis a nevelő apja lesz ha szeret? Vagy felejtsem el? Tudom nem is kéne ennek kérdésnek lenni,de keresek egy kis maradék reményt hogy talán változik a dolog.Ma mondtam neki hogy ha nem fogadja el akkor vége.A válasz az volt akkor nem költözünk össze. Mondtam neki oke akkor szia.De a szivem darabokban.A lányom is sajnálom mert mindig próbált kedves lenni vele.😩Volt valaki hasonló helyzetben? Miért nem gyermektelen nőt keresnek az ilyenek? Nem gondolják,hogy egy normális anyának a gyerek a legfontosabb,és az első?
2022. máj. 18. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jártál, hogy vége. Aki igazán szeret téged az a gyereket is elfogadja. Több esetet is láttam, hogy a sajátjaként szerette a házastársa gyerekét.
2022. máj. 18. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, cefet helyzet, de hidd el, hogy jobb lesz ez igy. Es nagyon jo anya vagy, hogy a gyermekedet valasztottad es nem hagyod, hogy egy olyan emberrel kelljen együtt élnie majd aki nem tudja ot elviselni, eleg rossz ilyem mostoha mellett elni

Egyebkent szamomra is mindig felfoghatatlan, hogy miert kezdenek gyerekessel ha egyszer zavarja oket a gyerek es hogy ott ok mindig csak masodikok lehetnek. En sem kezdek pont ezert apakkal. Lehet egyebkent, hogy neked viszont olyannal kellene kezdeni, akinek szinten van gyereke, o jobban megertene es talan zsigerbol jönne is neki az apa szerep.

2022. máj. 18. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van. Nekem fordított helyzet volt. Mármint a férfinak volt gyereke, persze később derült ki. És nekem ez nem fért bele, így nem is fűztem vele szorosabbra a kapcsolatot. Ezzel neki is megadtam az esélyt arra, hogy találjon olyan párt, akinek ez nem probléma. Számomra főként az jelentett gondot, hogy egy ilyen lényeges dolgot elfelejtett előre közölni.

Remélem, megtalálod a neked való társat. Nem lehet elvárni valakitől, hogy lemondjon a gyermekéről egy f.szért.

2022. máj. 18. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de aki így áll hozzá, attól jobb mihamarabb elköszönni.

Igazából nem is értem, hogy gondolta a gyerekeddel kapcsolatban.

2022. máj. 18. 23:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok megkaptam a megerősítést.Az első beszélgetés alkalmával az első volt hogy említettem van gyerekem.Most undorral nézek már rá, mint néhány órával ezelőtt amikor fel tettem a kérdés.
2022. máj. 18. 23:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, hogy így tekintesz rá, ez a normális most.
2022. máj. 19. 02:45
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

Anyám évekkel azután hogy apámmal szétmentek elkezdett ismerkedni egy faszival. Aztán kb 1 hónap után felszívódott arra hivatkozva hogy ő nem áll készen arra, hogy nevelőapa legyen. (tizenévesek voltunk mindannyian már akkoris, szóval semmi köze nem kellett volna legyen hozzánk) Aztán most nemrég elkezdte anyámat üzenetekkel bombázni hogy megbánta h*lye volt stb.

Szerencsére anyámnak volt annyi esze hogy válaszra se méltatta. Ha anyám újra szóba állt volna vele, lehet szétbombáztam volna a fejét a palinak. 20/F

2022. máj. 19. 03:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tönkretett volna téged is, meg a gyereket is. Már az is komoly gond, ha így reagált arra, hogy a gyerek apja a telefonált. Mégis mit hitt?

Nem fog változni. Viszont: lesz, aki elfogad gyerekkel. Tapasztalat. ;)

2022. máj. 19. 05:29
 9/14 Noren1989 ***** válasza:
10%

Szerintem szimplàn végig etetett.

35+os muci vagy, zàródnak a kapuk?

2022. máj. 19. 07:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért én mégis megkérdezném, hogy mire számított, majd ti összeköltöztök és a gyerek meg megy a zaciba, vagy mi lesz vele?

Szerintem ő egy percig sem gondolta komolyan ezt az egészet veled, ne haragudj, hogy ezt mondom. Máskülönben igenis számításba vette volna a gyereket is és ennek megfelelően hozza a döntéseit. Pl hogy nem kezd gyerekes nővel, ha képtelen elfogadni.

2022. máj. 19. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!