Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja el fogandi a gyerekem,változhat ez?

Figyelt kérdés
Több hónapja ismerjük egymást, minden tökéletesnek tűnt,már el jegyzés is felmerült.Eddig.Ma a gyermekem beszélt az apjával,telefonon aki egy évben kb. 3 alkalommal látogatja.A párom féltékeny lett.Ez előtt is fel tűnt, nagyon ritkán érdeklődik a lányom iránt.Ma ki is mondta csak engem akar. Mondtam neki, hogy a gyermekem a részem,nem az az anya vagyok aki el hagyja a gyerekét egy f..ért.A gyerekemért ölni tudnék. Imádom a mindenem. Össze törtem.Annyira tökéletes volt minden.Szerintetek hajlamos lehet valaki változni ilyen téren,és fel fogni hogy ezután igenis a nevelő apja lesz ha szeret? Vagy felejtsem el? Tudom nem is kéne ennek kérdésnek lenni,de keresek egy kis maradék reményt hogy talán változik a dolog.Ma mondtam neki hogy ha nem fogadja el akkor vége.A válasz az volt akkor nem költözünk össze. Mondtam neki oke akkor szia.De a szivem darabokban.A lányom is sajnálom mert mindig próbált kedves lenni vele.😩Volt valaki hasonló helyzetben? Miért nem gyermektelen nőt keresnek az ilyenek? Nem gondolják,hogy egy normális anyának a gyerek a legfontosabb,és az első?
2022. máj. 18. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne hogy sosem fogja se elfogadni, se szeretni
2022. máj. 19. 21:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem sem gondolta komolyan,ha így állt hozzá.Biztos fel bírta mérni a dolgokat 43 éves fejjel,hogy neki bele fér vagy nem.Csak a nagy szerelemtől nem láttam a jeleket az elején.De miután ki mondta teljesen el szállt a rózsaszín köd.Fáj még,de főleg az hogy hülyének nézett.A büszkeségem sérti,és ugye a tervek amiket beszéltünk nagyon sokat,az mind kuka,de mint mindenen ezen is túl leszek néhány nap múlva.Egy ideig most nem is kell senki,sajnos némelyik úgy hazudik mimtha ezt tanulta volna gyerek kora óta. 😏Nehéz ki szűrni hogy ki az igazán őszinte.🤦🏼‍♀️
2022. máj. 20. 05:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem pont elég lelkileg most a 6 évesemnek hogy az apja kezdi le tojni az új nő,miatt.Szóval ez még nagyon hianyzott volna szegénynek.Egy gyerek érzi ki az aki szereti.Eleinte azt gondoltam csak féltékeny,de igaza volt. Több esze volt a lányomnak mint nekem.🤦🏼‍♀️De örülök hogy időben kapcsoltam és nem költöztünk össze.Tragédia lett volna.
2022. máj. 20. 05:22
 14/14 A kérdező kommentje:
És igen szerintem azt gondolta annyira szerelmes vagyok majd le passzolom apának.Soha!!!Talán azért gondolta mert nemrég barátnőm pont ezt tette az ugyan ennyi idős fiával. Új kapcsolat,a 6 éves kicsi meg apánál,nem is érdeklődik iránta.Azóta sem beszélek vele.Ezt egy anya fel sem foghatom hogy képes megtenni.Akarmennyire be sokal az ember néha, akármilyen sok probléma van. Nem a gyerek kérte hogy megszulessen. Felelősek vagyunk értük.
2022. máj. 20. 05:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!