Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás férfi változhat valaha? Akinek ilyen a párja mit szól hozza, mit gondol erről?
Nőként kérdezem. Nem eltartott vagyok van keresetem. Megélnénk szépen de ő munkamániás csak az érdekli. Nincs másik nő a dologban pedig már esküszöm azt is jobban megértettem volna, ha neki más kell….mint hogy a munka a mindene.
Senkinek nem tud nemet mondani ha munkáról van szó. De nekem persze aki elvileg a “ mindene” “szerelme “ vagyok gondolkodás nélkül odavágja a nemet ha menni akarok pl egy kirándulás vagy mozi vagy baráti iszogatás.
😔
Egy munkamániás férfi munkához való hozzáállása nem fog változni. Ezt elfogadod vagy nem. Átéltem mindent amit leírtál. Nem bírtam a társas magányt, azt, hogy egyedül vagyok kapcsolatban, mindenért nekem kell tepernem. Cserébe szórakoztathattam amikor arra volt szüksége, nyugtattam mikor stresszes volt. Ez nagyon egyoldalú.
30N
egy munkamániás férfit te nem fogsz tudni megváltoztatni
megváltozhat, de nem miattad max egy betegség miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!