Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás megbocsájtható?
Nem volt tökéletes, mint ahogy egyik sem tökéletes, ahol ilyesmi egyáltalán előfordulhat.
De nagyon szerettem a párom, ő volt a lelki társam, a legjobb barátom, a rokonom. De a kémia nem volt az igazi soha köztünk, nem borzongtam meg, mikor hozzám ért, hiába szerettem a karjai között elbújni. Nekem is fájt, hogy bántottam, miközben így éreztem iránta, nem akartam fokozni, mert ezek után fogalmam sem volt, milyen vagyok.
Nem, szerintem nem megbocsátható, én legalábbis soha nem bocsátanám meg és nem, nincsen semmilyen jó magyarázat, indok, mentség sem rá!
Szerintem nagyon jól tetted, hogy kivágtad, megérdemli. Fiatal vagy még, ne alkudj meg egy ilyen takonygerincű ember mellett.
Én már írtam korábban, de lepontoztak.
Én pont tegnap voltam abban a szituációban, hogy nem én csaltam volna meg valakit, hanem én lettem volna a préda. Nem sokon múlt, de mivel tudtam h férjezett asszony így nemet mondtam. Most szingli vagyok, de én is csaltam meg korábban az akkori barátnőmet. Ha már ott vagy a szituációban, amibe nem is tudod hogy keveredtél, h pl egy ágyban fekszetek és csak össze bújtok, először csak a kezetek ér össze, majd a szátok és tudjátok hogyan tovább. :)
Részemről nem. Ott már nincs meg a kölcsönös szerelem, se tisztelet a másik iránt. A bizalom meg soha nem térne vissza, így felesleges lenne erőltetni a további kapcsolatot. Aki meg ilyen után bízik abban, hogy nem fogja többet megcsalni az aki már megtette, az egy balek, és meg is érdemli a továbbiakat, ha nem tanul a saját hibájából.
Én 13 éve vagyok kapcsolatban 11,5 éve házasságban is. De soha semmi nem tudna rávenni arra, hogy együtt maradjak a párommal megcsalás után. Ennél azért jobban becsülöm önmagamat, ennél az aljas árulásnál, ilyen megaláztatásnál többet érdemlek. Szóval nekem csaló soha többet nem kellene. Ennyire nem vagyok igénytelen.
Az exvőlegényemmel is szemrebbenés nélkül szakítottam mikor kiderült hogy megcsalt.
El is vàlnék, ha arra lenne szükség.Én nem a levegőbe beszéltem mikor megesküdtünk, igent mondtam az örök hűségre, ehhez tartom magam. Aki nem teszi ugyanezt, azzal minek maradjak együtt? Bizalom nélkül nincs kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!