Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A megcsalás megbocsájtható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye? Szerintem nem az,mert ott már nincs tisztelet,ahol ilyen történik.
2023. febr. 18. 11:37
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
38%
Megbocsájtható, de nem felejti el a megcsalt fél.
2023. febr. 18. 11:41
 2/38 anonim ***** válasza:
32%
Fiatalon én is így gondoltam, de most már nem feltétlenül megbocsájthatatlan. Hallottam már sok mindent sok mindenkiről :)
2023. febr. 18. 11:42
 3/38 anonim ***** válasza:
43%
Helyzetfüggő. Rengeteg olyan szitu van, amikor tiszteletlen a másik, mégsem szakítunk. Van amikor érdemes, mert mi is sárosak vagyunk, van amikor meg nem, a másik szimplán szemét.
2023. febr. 18. 11:43
 4/38 anonim ***** válasza:
83%

Gyávaságból, életképtelenségből, függésből elég sokan elnézik.

Én nem tudok így élni. És inkább elváltam(akármilyen nehéz is volt), mint nézzem egy olyan lény pofáját 40 évig, aki máshová dugdossa a fszát. A megcsalás nálam azonnali teljes bizalom vesztés, és totális undor a másik személye felé. Semmilyen indokot nem vagyok hajlandó elfogadni rá, mert nincsen olyan. Csak kifogások, azok meg hidegen hagynak.

2023. febr. 18. 11:52
 5/38 anonim ***** válasza:
63%
Ha képes a másik fél az önkritikára és fejlődésre, őszinte velem, és elmondja, hogy mi vezetett a megcsalásig, hogy aztán együtt tudjunk dolgozni a kapcsolatunkon, akkor egyszer! szerintem még megbocsájtható. Ha engem hibáztat mindenért, akkor nyilván nem fogok megbocsájtani.
2023. febr. 18. 11:54
 6/38 anonim ***** válasza:
29%

Nem mindegy a körülmény. Friss kapcsolatban, családalapítás előtt vagy a kapcsolat/házasság elején nem megbocsájtható nekem.

Aztán 20-30 év házasság után már azért más a helyzet.

2023. febr. 18. 11:55
 7/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Egyet értek, ott már nincs tisztelet. De bizalom sincs, őszinteség sincs, ezek nélkül meg csak vergődés. Én egyszer próbáltam megbocsátani, de teljesen megmérgezte az egészet, folyamatosan gyanakodtam, undorodtam a másiktól, esélytelen volt. Ekkor voltam 18 éves, azóta már meg sem fordulna a fejemben, hogy ezt elnézzem. Azonnal kuka.
2023. febr. 18. 12:08
 8/38 anonim ***** válasza:
18%
A nők többször csaljákeg a párjukat ezért azt fogják írni igen!
 9/38 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt a párommal,nincs gyerek. Tegnap derült ki,hogy megcsalt eljottem otthonról és mondtam neki,hogy ma este mire haza megyek nem akarom ott látni. Most a szüleimnél vagyok és kb 10 embertől végig hallgattam,hogy mekkora barom vagyok,hogy eldobok ennyi időt és még megse hallgatom,az ember nem monogám stb.
 10/38 A kérdező kommentje:
Egyébként 24 éves nő vagyok.
2023. febr. 18. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!