Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra a megcsalás melyik formája lenne megbocsájtható?
Mielőtt jönnének az okosok, nem csaltam meg a párom. Ő se engem. Ez csupán érdekel, hogy kinek meddig / milyen szituációban lenne megbocsájtható.
Például ha ittas és elcsattan valakivel egy csók? Vagy ha csak egyszeri alkalommal mással szexel?
Hallottam olyanról is, aki azt is elnézte ha többször félrekúrt a párja, mert tudta, hogy a másik nőt nem szereti.
Azt a fajta megcsalást bocsátom meg, amit én magam is képes lennék elkövetni.
Ez pedig legfeljebb valami enyhe, inkább vicces, mint komoly flörtölés.
Gyakorlatilag nem is a megcsalás kategória.
A rendszeres prostizás, vagy szerető tartás szerintem már nem megbocsájtható. A becsúszott egy csók, vagy numera, az szerintem még megbeszélhető.
Az utolsó mondatra is van példa igen, hogy szereti a párját, de szexuálisan nem elégíti ki őt a párja, ezért eljár máshoz kielégülni. Bár nem tudom, ha szeretek valakit, akkor nem járnék el félre kamatyaolni. Előtte megbeszélném, hogy figyi, nem érzem jól magam így, tudunk-e változtatni, nekem ez nem jó, másra vágyom, stb. Szerintem így tiszta.
amit előre megbeszélünk, lefixálunk, tehát közös megegyezéssel nyitjuk meg a kapcsolatot.
A részegségre fogni bármit is a szánalmasság netovábbja!
Aki nem ismeri a határait, az minek akar egy kapcsolatot? Aki meg ismeri a határait az miért kísérti a sorsot?
Egyedül azt tudnám megbocsátani, ha épp a halálomon lennék és pont egy nő kezében lenne a megoldás kulcsa, aki szexel bezsarolja a párom. És így megmenekülnék.
de a megcsalásban nem a tett a legszörnyűbb, hanem az az érzelmi válság ami utána van! Megrendül a bizalmad a párodban, a kapcsolatotokba, magadba... és nagyon nagyon embert kíván, hogy mindent a helyére rakj, napi rendre térj fölötte, és nem mérgezze meg a jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!