Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Hogy is kezdjem. Volt 1 kapcsoaltom pár darab zökkenővel, és a lány egyszer csak elkezdett elhidegülni tőlem. Nem ölelt át, nem adott csókot , került... Majd szakítottunk. Utána rá 1 hétre kiderült, hogy a lány már több mint 1 hónapja nem volt belém szerelmes, csak hazudta, és megjátszotta a dolgot, és mindeközben 1 másik fiúnak lökte a szelet. De nam csak unalomból, hanem komolyan gondolta. És Rá 1 hétre az ex-em összejött azzal a gyerekkel.

Ti ezt megcsalásnak vélnétek? És szerintetek megbocsájtható?

2010. okt. 15. 02:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
erőteljesen megcsalás én nem bocsájtanám meg 21/f
2010. okt. 15. 03:27
 2/13 anonim ***** válasza:
23/L vagyok és a válaszom: ez undorító megcsalás. Ezzel a lánnyal ne is próbálkozz, nem érdemli meg a kis aljas. Jobb egyedül is, mint egy ilyennel. Tönkretenne. Én már nem bíznék meg benne.
2010. okt. 15. 05:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben, mit most a tiéd és szerintem is megcsalás még ha nem is fizikai (ez függ attól h amíg ti együtt voltatok volt e köztük több is mint flört), és hogy megbocsájtható e? Idővel persze bár felesleges lenne hisz nem vagytok együtt!!
2010. okt. 15. 07:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez a baj, hogy aki szerelmes a társába egyszerűen úgy érzi mindent megbocsájtana neki, nem tudnám nem szeretni:S:S:S akkor vesznék vele össze mikor már alapból kihűlt a kapcsolat és úgy csinál valamit, akkor is indokért.

Válasz: Kívül állóként azt mondom, hogy ne bocsáss meg átbasz megint, de én most ugyanebben a cipőben járok és elég szar tudom:S:S engem is csalnak úgy néz ki...

2010. okt. 15. 08:21
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Nő = majom, ez TIPIKUS esete ennek. Igen, ez általánosítás, és ha kivétel vagy és okosnak érzed magad akkor nem háborodsz fel.
2010. okt. 15. 08:30
 6/13 anonim válasza:

Szerintem nem megcsalás, mert a szakítás után jött össze vele. Megismerkedtek, rájött, hogy nem szeret már eléggé, szakított veled, aztán összejött a másikkal, szomorú, de tipikus történet.

De semmi esetre se fogadnám vissza ezek után, hiszen egyértelmű, hogy már nem szeret, tehát megbocsátani nem kell.

2010. okt. 15. 09:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Rosszabb: hitegetés.
2010. okt. 15. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire "lökte a szelet". Szerintem megbocsátható. Bocsáss meg neki, és engedd el.
2010. okt. 18. 00:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de a tortenetbol egyaltalan nem jon le az hogy kicsit is hajtana a "bocsanatodert".

Mivel az osszejoves szakitas utan tortent, az illeto kozeledese pedig elhidegules utan (aminek az okait itt nem latjuk), es mikor ugy erezte hogy ez egy bizonyos merteket megut, kimondta hogy lezarja veled.

Kerdezo, talonban voltal tartva ha lo nincs jo a szamar is alapon a vege fele, de csak addig amig nem jon egy jobb. Nem egy erkolcsileg peldaado magatartas, de tul tipikus...

2010. okt. 18. 10:45
 10/13 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Hat en nem is tudom ,hogyan fogalmazzak ugy ,hogy senki ne sertodjon meg... de ezt most le fogom irni. Ugy dobaloztok a szerelemmel mintha apropenz volna. Mi az ,hogy mar tobb mint egy honapja nem volt beled szerelmes??? Van a fejen egy kis villogo neonfeny ,hogy : Szerelmes vagyok?

Megsugom a tutit. SOHASEM volt szerelmes beled. (Es valoszinuleg te sem vagy szerelmes bele) Ami most beszel beloled az a sertett buszkeseged. A szerelem sokkal intenzivebb dolog semmint ,hogy csak ugy 'lokje a szelet' valaki masnak. Valoszinuleg fiatal vagy meg es mindent baromi intenziven 5x-os hormon szorzoval elsz meg.

SZVSZ a lany korrekt volt h nem akkor jott ossze a masik sraccal amig veled volt. Hol megcsalas ez? O talan a tulajdonod? Van barmifele velt vagy valos jogod megmondani neki ,hogy kivel johet ossze? NINCS. Tudod mikor lenne jogod felhaborodni es verig sertve ribancozni a lanyt? Ha a feleseged lenne.

Nolj fel es lepj tovabb. Viseld ferfi modjara ,hogy nem voltal elegge ferfi ,hogy meg tudd tartani.

Bocsass meg ha megbantottalak de te kerdezted a velemenyunket es en ma olyan hangulatban voltam ,hogy ezt tenyleg meg is mondtam.

2010. okt. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!