Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható dolog a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható dolog a megcsalás?

Figyelt kérdés

a barátom - mikor több hétig nem találkoztunk -, más lánnyal smárolt...(elvileg ivott elötte de ez szerintem nem elég indok)

ez megcsalásnak számít?

2008. okt. 25. 14:41
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
egyébként nem is tudja, hogy én tudom szóval még csak nem is ő vallotta be...
2008. okt. 25. 14:43
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Ez szerintem a kapcsolat milyenségétől függ. Vannak kapcsolatok, amelyek egy csókot, de akár a szexet is megengedik.

A saját kapcsolatomban már egy csók sem megengedett. Ha én megtudnám, hogy a párom ezt tette velem, gondolkodás nélkül ott hagynám, és ez fordítva is igaz. Annyira szeretjük egymást, hogy nekünk ez nem fér bele, és ha meg is történne, nem tudnánk elfogadni.

Petranova

2008. okt. 25. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Mindenkiben mas fogalom el a megcsalasrol. Van, akinek egy csok meg belefer, es megbocsat, van, akinek mar ez is ok a szakitasra.

Az alkohol tenyleg nem eleg indok. Egy csok talan meg megbocsathato lenne az esetetekben, de tekintve, hogy ezt a fiu meg be sem vallotta, en biztos nem allnek tobbet szoba vele. Az oszinteseg hianya megmergezi a kapcsolatokat elobb, vagy utobb.

2008. okt. 25. 14:50
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is volt, olyan, hogy ittam, egy lány rám ugrott (szó szerint) és megcsókolt, nem csókoltam vissza. Bár gondolom itt nem csak annyi volt, Nem éreztem magam hibásnak, elmondtam akkori kedvesemnek, ő sem csinált belőle ügyet.
2008. okt. 25. 15:03
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
Ez attol is fugg,hogy miota vagytok egyutt.Ha mar tobb eve,akkor szerintem megbocsajthato.amugy en 1 csokbol nem csinalnak akkora ugyet.de azert szemetseg volt tole,hogy nem mondta el neked.
2008. okt. 25. 15:10
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem megcsalásnak minősül, de megbocsájtható. Csak azt tudni kell, hogy ha valakit egyszer megcsalnak, az még belefér, ha másodszorra is csalnak valakit, az már hiba mindkét félről, harmadszorra meg aki engedi hogy megcsalják, az egy ökör!
2008. okt. 25. 15:17
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem fér bele egy normál párkapcsolatba,hogy mással csókolózgatunk.Nem indok sem a pia,sem ha nem találkoztatok rég.Persze meg lehet bocsájtani ha nagyon szeretitek egymást,de elfelejteni nem hiszem.De én abból indulok ki,ha szeretem a páromat,akkor nem vágyom senki más csókjára sem.
2008. okt. 25. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Hát ha nagyon szeretném lehet, hogy megbocsátanám, de azt nem, hogy nem volt benne annyi, hogy elém álljon és a szemembe mondja...
2008. okt. 25. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

Ez még éppen enyhébb formája a megcsalásnak. Ha velem ilyen történne (és tudnám, hogy tényleg nem mentek tovább), EGYSZER még talán elgondolkodnék a megbocsátáson - ha a párom tényleg bánná, elítélné a saját tettét, és meggyőzően ígérné, hogy többet nem tesz ilyet, mert -és ez fontos!!! - nem azért, hogy én ne balhézzak, hanem mert igazán az én csókomra vágyik.

Viszont figyelembe kell venni, hogy ha nyilvánosan tette, beégetett Téged (meg ha normális a társasága, saját magát), és szégyent hozott Rád.

2008. okt. 25. 17:27
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
én biztos ott hagynám!!!Aki egyszer megteszi megteszi többször is!Jártam már igy!
2008. okt. 25. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!