Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható dolog a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható dolog a megcsalás?

Figyelt kérdés

a barátom - mikor több hétig nem találkoztunk -, más lánnyal smárolt...(elvileg ivott elötte de ez szerintem nem elég indok)

ez megcsalásnak számít?

2008. okt. 25. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a fő kérdés,hogy megbocsájtható-e (mert minden megbocsájtható), inkább az a kérdés, hogy érdemes-e. A bizalmadat nagyon nehezen fogja visszaszerezni, ha egyáltalán sikerül neki, és nem lesz többet olyan a kapcsolat sem, mint volt. Ha együtt tudtok ezzel élni, akkor megbocsájtható. Persze az sem mindegy, mennyi idősek vagytok, mert ha tizen-huszonévesek, akkor még túl fiatalok ahhoz, hogy csakazértis együtt maradjatok. De szerintem mindegy, hogy itt most mit mondunk, mert az ember a saját hibáiból tanul. Ha ránk hallgatsz és nem azt teszed, amit magadtól tennél, azt jó ideig bánni fogod, ha rosszul sül el.
2008. okt. 26. 00:33
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat

de ha esetleg szakítanék vele akkor milyen indokkal tegyem meg?

nem tudhatja meg, hogy én tudom, hogy félrelépett...

2008. okt. 26. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Mért ne tudhatná?
2008. okt. 26. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is mondd meg, hogy miért szakítasz. Legalább tanul belőle, legközelebbi kapcsolatánál tudni fogja, hogy nem kéne nyilvánosan összevissza kavargatni, és talán más lányt nem ver át.
2008. okt. 26. 11:58
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ mindenkinek

de nem szakitottam... mert így is szeretem :(

2008. okt. 29. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!