Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Hogy is kezdjem. Volt 1 kapcsoaltom pár darab zökkenővel, és a lány egyszer csak elkezdett elhidegülni tőlem. Nem ölelt át, nem adott csókot , került... Majd szakítottunk. Utána rá 1 hétre kiderült, hogy a lány már több mint 1 hónapja nem volt belém szerelmes, csak hazudta, és megjátszotta a dolgot, és mindeközben 1 másik fiúnak lökte a szelet. De nam csak unalomból, hanem komolyan gondolta. És Rá 1 hétre az ex-em összejött azzal a gyerekkel.

Ti ezt megcsalásnak vélnétek? És szerintetek megbocsájtható?

2010. okt. 15. 02:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Figyelj először is tisztázzuk: 19 vagyok.... szóval le az agarakkal, hogy milyen fiatal vagyok és a hormon. 2. Igazad van, nincs semi közöm ahhoz hogy kivel jön össze, DE csak akkor ha már szakított velem.... DE amíg azt hazudja hogy engem szeret addig már bocs de VAN! Ha pedig nem szeret akkor ne mondja, és jöjjön össze olyannal akit igen. És bocs, ha szar érzés mikor rájön az ember, hogy HOPPÁ csak hazudott neked mikor aztmondta hogy szerelmes beléd, megg hiányzik. Szóval tehetsz nekem 1 szívességet...

2010. okt. 18. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt most nem az a kérdés hogy te megbocsájtasz-e, hanem hogy ő akarja-e egyáltalán hogy megbocsáss... Nekem úgy jött le hogy nem. Tehát felesleges ezen agyalni hogy megcsalás-e vagy nem, mert ő nem szeret téged és el is hagyott. Nincs miről beszélni.

Tedd túl magad rajta, tudom sz@r érzés, én is átéltem már, de idővel túlteszed magad rajta.

2010. okt. 18. 14:38
 13/13 IQnindzsa ***** válasza:
73%

Mondtam ,hogy ne sertodj meg de neked sikerult megis megsertodni. De tovabbra is fenntartom ,hogy a sertett buszkeseged beszel most beloled es nem a szerelem. Nem ketlem ,hogy fajdalmas a dolog de nem kerdeses ,hogy nem csalt meg a lany es nincsen mit megbocsajtani van nem megbocsajtani...

Ja es 19 eves vagy... ezt pont ugy mondod mintha attol be lenne nove a fejed lagya. Ember... en 34 vagyok es meg mindig nincsen benove a sajatom.

Egyetlen jotanacsom van szamodra. Magadban fogadd el a dolgot es ne varj megerositesre az anonim internetezoktol.

2010. okt. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!