Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A megcsalás megbocsájtható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye? Szerintem nem az,mert ott már nincs tisztelet,ahol ilyen történik.
2023. febr. 18. 11:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%
20 szerintem megcsalásra NINCS indok meg magyarázat. Nem kell megcsalni vkit azert mert bajunk van vele vagy mert unjuk nem a másikat kéne hibáztatni azert ha vki félremegy. A megcsalás a megcsaló döntése minden esetben. És nem a megcsalt kérte!
2023. febr. 18. 13:31
 22/38 anonim ***** válasza:
7%

21.

Akkor miért csalt meg az összes barátnőm eddig?

2023. febr. 18. 13:35
 23/38 anonim ***** válasza:
9%
Ha erős az érzelmi kötődés, akkor igen.
2023. febr. 18. 13:43
 24/38 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem van indok. Jogos sose lehet egy megcsalás, de érthető igen. Ezeregy ilyen eset van. Legtöbb estben egy bizonyos funkció sérül a kapcsolatban, ami miatt valaki félrelép. Nem is a másik személye a fontos, hanem a funkció amit ad, és ami elveszett az adott kapcsolatban. Innen viszont még simán helyre lehet hozni a dolgod, csak nyilván ehhez mindkét fél kell, illetve egy jó nagy adag önkritika és érzelmi intelligencia is.
2023. febr. 18. 13:49
 25/38 anonim ***** válasza:
84%

A megcsalás a masik átverése. Becsuletesen is lehet élni. Nincs rá indok.

23 lehet liánoznak honnan tudjam

2023. febr. 18. 13:59
 26/38 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs otthon kenyér meg peneszes akkor se lopok a boltbol. Ennyit a megcsalasrol is.
2023. febr. 18. 13:59
 27/38 anonim ***** válasza:
84%
24 évesen ne légy megalkuvó. Jól tetted, hogy kidobtad.
2023. febr. 18. 14:11
 28/38 anonim ***** válasza:
3%

27.

Inkább hülyeséget csinált

2023. febr. 18. 14:37
 29/38 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nincs rá bocsánat, kifogás, felmentés. És ezt úgy írom, hogy sajnos én is beleestem már ebbe, pedig álmomban nem gondoltam volna, hogy majd én leszek az, aki egy csókkal véget vet a kapcsolatának. Pár nappal később a párom elé álltam és bontottam a jegyességet több éves kapcsolat után. Szerettem volna tükörbe nézni az életem későbbi szakaszában is.
2023. febr. 18. 14:46
 30/38 anonim ***** válasza:
13%
29,de gondolom itt már alapvetően sem egy boldog kapcsolatról volt szó.
2023. febr. 18. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!