Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá,hogy felválla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá,hogy felvállaljon?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hónapja kapcsolatban élek az egyik munkatársammal, nagyon jól működik köztünk minden egy dolog kivételével.Sajnos nem hajlandó felvállalni bent a munkahelyen. Amikor felhoztam neki a témát akkor az volt a válasz, hogy: Ne

mert attól fél,hogy mindenki rólunk fog pletykálni...

Én elmagyaráztam neki az én nèzeteimet,hogy szerintem "minden csoda 3 napig tart",

Néhány napig menne a kèrdezősködés meg ilyesmi aztán természetessé válna a kolegák számára,hogy egy párt alkotunk.

Ráadásul ígyis gyanakodnak már... Szerintem jobb lenne,ha tőlünk tudnák meg és nem innen-onnan.

Hogyan vegyem rá, hogy elmondjuk a kolegáknak ? Engem zavar,hogy folyamatosan titkolózni kell.

Ráadásul hamarosan összeköltözünk ,ami pedig szintén feltűnő lesz,hogy együtt jövünk reggelente dolgozni.

2023. febr. 17. 07:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A felvállalást úgy értem, hogy ne kelljen letagadni,ha valaki rá kérdez.

Volt már olyan munkatárs,aki rá kérdezett,hogy van-e köztünk valami mert észrevette,hogy ebédidőben szinte csak egymással beszélgetünk és hogy szikrázik köztünk a levegő. Persze azt kellett mondanom,hogy NINCS köztünk semmi mert a párom ezt kérte tőlem,hogy senkinek ne mondjam el.

A főnök tud róla és nem zavarja, sőt nagy mosollyal fogadta a hírt.

Elég családias a hangulat nálunk és mindenki elfogadó.

2023. febr. 17. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Mit dolgoztok?
2023. febr. 17. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem előbb házasodjatok össze. Lehet, a férfi nem érzi ugyanolyan biztosnak a kapcsolatot, mint te. Ne erőltessed, inkább te is tegyél ugyanúgy, mint ő, akkor lehet, hogy ő fogja akarni, hogy vállaljátok fel.
2023. febr. 18. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem normális kapcsolatban nem érdemes titkolózni.

Nincs értelme, és jelentősége.

Titkolózni azok szoktak, akiknél van valami "baki". Pl túl nagy a korkülönbség, leszbi, vagy meleg kapcsolat.

Munkahelyen ezeket érdemes, sőt ajánlatos is eltitkolni.

De nálatok, normál kapcsolatról van szó, így nem kéne titkolózni.

2023. febr. 18. 19:41
 15/17 Senior Séf ***** válasza:
45%
Tudod, kérdező az IGAZÁN szerelmes embert hat lóval se lehet visszatartani, hogy elújságolja a hírt, hogy hozzá tartozol. Ha tehetné, világgá kürtölné, hogy mindenki tudja meg. Ha titkolja a liezont, akkor csak szexre kellesz neki.
2023. febr. 21. 18:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem: Nem hinném,hogy csak szexre kellek neki hiszen az ő ötlete volt az összeköltözés is, mellette pedig minden ismerősének bemutatott már. Szülei és a testvérei is nagyon kedvelnek engem. Szimplán a munkahelyen nem szeretné még egyelőre felvállalni,hogy egy pár vagyunk.
2023. febr. 22. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Szüleim egy munkahelyi szilveszteri bulin jöttek össze :D ennek már 27 éves és még mindig kollégák. Tök természetesen kezelték bent a helyzetet .( rajtuk kívül van még egy házaspár, akik ott jöttek össze )
2023. máj. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!