Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá,hogy felvállaljon?
Sziasztok! Pár hónapja kapcsolatban élek az egyik munkatársammal, nagyon jól működik köztünk minden egy dolog kivételével.Sajnos nem hajlandó felvállalni bent a munkahelyen. Amikor felhoztam neki a témát akkor az volt a válasz, hogy: Ne
mert attól fél,hogy mindenki rólunk fog pletykálni...
Én elmagyaráztam neki az én nèzeteimet,hogy szerintem "minden csoda 3 napig tart",
Néhány napig menne a kèrdezősködés meg ilyesmi aztán természetessé válna a kolegák számára,hogy egy párt alkotunk.
Ráadásul ígyis gyanakodnak már... Szerintem jobb lenne,ha tőlünk tudnák meg és nem innen-onnan.
Hogyan vegyem rá, hogy elmondjuk a kolegáknak ? Engem zavar,hogy folyamatosan titkolózni kell.
Ráadásul hamarosan összeköltözünk ,ami pedig szintén feltűnő lesz,hogy együtt jövünk reggelente dolgozni.
A felvállalást úgy értem, hogy ne kelljen letagadni,ha valaki rá kérdez.
Volt már olyan munkatárs,aki rá kérdezett,hogy van-e köztünk valami mert észrevette,hogy ebédidőben szinte csak egymással beszélgetünk és hogy szikrázik köztünk a levegő. Persze azt kellett mondanom,hogy NINCS köztünk semmi mert a párom ezt kérte tőlem,hogy senkinek ne mondjam el.
A főnök tud róla és nem zavarja, sőt nagy mosollyal fogadta a hírt.
Elég családias a hangulat nálunk és mindenki elfogadó.
Szerintem normális kapcsolatban nem érdemes titkolózni.
Nincs értelme, és jelentősége.
Titkolózni azok szoktak, akiknél van valami "baki". Pl túl nagy a korkülönbség, leszbi, vagy meleg kapcsolat.
Munkahelyen ezeket érdemes, sőt ajánlatos is eltitkolni.
De nálatok, normál kapcsolatról van szó, így nem kéne titkolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!