Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ússzátok meg a kapcsolat "nagyon hivatalos" felvállalását?
Úgy értem közösségmédiai felvállalás, közös képek kapcsolati státusz kirakása stb:.
(Igen Sherlockok van hátsószándék a kérdés mögött, nem kell a duma hogy sz*r alak vagyok)
Az en fb fiokom ergo azt allitok be amit akarok.
Pont nem erdekel a masik nyafogasa.
Ja es no vagyok. De nem a neten elem az eletem.
Gyerekes-e vagy sem...
Azért elég beszédes, és gyanús, ha valaki annyira ellenzi a Facebook és egyebeknél a kapcsolat felvállalását.
Az "én nem foglalkozom ilyenekkel, nem tartozik másra a magánéletem" a legszánalmasabb, mikor a haverokkal, ismerősökkel egymásnak kommentelgetnek, kibas$zák azt is, mit zabálnak épp, de az elvileg párjának ezt mondja...
Tudjuk, miért, én legalábbis nem most jöttem a falvédőről....
A "nincs facebookom" is jó, főleg mikor utána megtalálom rajta, azt kiderül, hogy házas, vagy minimum kapcsolatban él...
Szóval lehet itt belemagyarázni sokmindent, de ez csak annak kínos, és zavaró dolog, akinek vaj van a fején.
Volt lehetőségem megélni ezeket, szóval persze, nem kirakatban kell élni, de hülyének nézni se kell a másikat...
Mint írtam, nem kimondottan rájuk gondolok.
Én sem kirakatban élek, jó ideje privát a profilom, a férjemnek meg jó ideje valós profilja sincs is, nem itt van a probléma.
Amiket írtam, megtörtént események alapján írtam.
Semmihez nem fogható èrzés volt, mikor az illetékessel való szakításunk után ő kitette, hogy "kapcsolatban"...
Nem az zavart, hogy velem nem. Inkább a kapcsolat kezdeteként megjelölt dátum... (sejthető, miért, ugye....)😏
A "nincs facebookom" emberkével csak csak ismerkedési fázisig jutott a dolog, nem véletlenül. (Nyilván rám keresett, nézegethetett, így feldobta a face...) Eljegyzési fotók tömkelege, szerelmem, meg anyám p.c$ája....
Szóval akinek van, aktívan használja, ott éli a kurwa életét, és az jön ilyen kifogásokkal, na ott baj van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!