Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van gyereked és elváltál az új párod hogy kezeli a helyzetet? Van amikor kompenzálni kell őt valamiért? Vannak sérelmei vagy ami nem tetszik neki? Ha neki nincs gyerek és nem volt házas
Aki gyerekes nővel kezd kapcsolatban az jó esetben tisztában van azzal, hogy legjobb esetben a második lehet a sorban, legrosszabb esetben pedig kibéreli az utolsó helyet.
Ha képben van a gyerek apja is, ráadásul napi szinten, akkor soha nem lesz nyugodt életük, mert mindig valami közbejön. Életemben 2 ilyen kapcsolatom volt, az egyik borzalmas volt, onnan menekültem, a másiknak én vetettem véget pedig annyira kedveltem a kis srácot, hogy a nevemre vettem volna. Utóbbiban nem volt képben a gyerek apja, rákban meghalt amikor még pici volt.
Ha jó a kapcsolat a gyerek és a párod között akkor nincs mit kompenzálni, mert nem lesz teher a számára, ha nem jó, akkor próbálhatsz trükköket bevetni, de idővel zátonyra fog futni, ez a tapasztalat.
Mind a mai napig tartom a kapcsolatot az exem fiával, jóban vagyunk, lassan férfivé cseperedik, nekem mondja el azokat a dolgokat amit az anyjával nem feltétlen akar megbeszélni és tőlem is kér tanácsot. Néha nem tudom, hogy apa pótlék vagyok számára vagy csak egy barát, de nem is ez a lényeg. Örülnék ha a fiam lenne, de sajnos ez nem adatott meg nekem.
Nő vagyok 2 gyerekkel, páromnak nincs gyerek se exfeleség. Ő tudta illetve mondta, hogy tudja első a gyerek, tudja hol a helye. De én mondtam, hogy már nagyok ahhoz hogy körülöttük forogjon a világ, igy bizony le lehet pontozni de a párom az első. Én nem fogok anyuci pici fiacskát csinálni a gyerekemből meg kiszolgálni, furikázni. Ez nem jelenti hogy betoppant egy ffi és akkor fontosabb a f**ok de a gyerekeim kirepülnek, élik az életüket, én sem várom hogy körülöttem lógjanak.
És nem, nem kell kompenzálni, normális ember megérti de normális nő is emberszámba veszi a párját akkor is ha van gyereke.
Van egy 11 èves gyerekem. A párommal 2 ève vagyunk együtt.
Anno a párom hozta fel 1 hónap ismerkedès után hogy szeretnè megismerni a gyerekem. Az első találkozó kb 15 perc volt, bemutatkozott stb hogy ne rohanja le a lányom. A következő randinkat már úgy szervezte meg, hogy gyerekkompatibilis legyen. 3 hónap múlva már a lányakènt mutatta be másoknak. Nálunk mondjuk a gyerek vèrszerinti apja nincs a kèpbe.
Nem kellett kompenzálnom semmivel, mert ő mindig mindent úgy kalkulált hogy jó legyen. Ma már a szülőire is bemegy helyettem ha èppen nem èrek rá, ès tervezi a lányom/unk jövöjèt. De ebben közrejátszik, hogy a gyerek megèrti azt hogy most a hètvègèn csak kettesben megyünk el, tudja hogy az estèk X időtől az már csak a miènk. Ès hogy nagyon jól fogadta a páromat, ès nagyon ragaszkodik ő is hozzá.
Nekem ez a kérdés inkább úgy tűnik, hogy új párod közös gyereket szeretne, te nem és kompenzálni próbálod kedvezményekkel hogy megtartsad és ne akarjon közös gyereket. De ha így van akkor ne vesztegesd az idejét.
8-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!